Η SP CONNECT™ λαμβάνει το Βραβείο Σχεδιασμού & Καινοτομίας 2024

Στην SP CONNECT απονεμήθηκε το Βραβείο Design & Innovation Award 2024 (Σχεδίασης & Καινοτομίας 2024) στην κατηγορία Εξοπλισμού (Offroad) σε δύο από τα προϊόντα της, συγκεκριμένα τη θήκη τηλεφώνου SPC+ και το Wireless Powerbank SPC+.

 

Είναι γεγονός ότι η SP CONNECT βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς διαθέτη την πληρέστερη γκάμα προϊόντων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, προσφέροντας λύσεις στήριξης των Smartphone σε κάθε όχημα, για κάθε χρήση  και το πολυπληθέστερο δίκτυο προώθησης παγκοσμίως. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι επιλέγεται και χρησιμοποιείτε ως πρώτη εφαρμογή από τις εταιρείες GAS-GAS, DUCATI, HARLEY, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, PIAGGIO, YAMAHA κ.α. καθώς και από τους περισσότερους κορυφαίους κατασκευαστές ποδηλάτων. Η επισφράγιση όλων αυτών έρχεται με το Βραβείο Σχεδίασης & Καινοτομίας το οποίο αναγνωρίζεται ως σημείο αναφοράς για τον προσδιορισμό των προϊόντων υψηλότερης ποιότητας στον κόσμο της ποδηλασίας και του μοτοσυκλετισμού. Μια ανεξάρτητη ομάδα επαγγελματιών με ποικίλη τεχνογνωσία έθεσε τα υποβληθέντα προϊόντα μέσω δυναμικών δοκιμών και χρήσης σε πραγματικό κόσμο, εντοπίζοντας τις λύσεις υψηλότερης ποιότητας και τις πιο σημαντικές τάσεις που αξίζει να λάβουν το Βραβείο Σχεδίασης & Καινοτομίας. Αυτή η αναγνώριση χρησιμεύει ως απόδειξη της δέσμευσης της SP Connect για τον καινοτόμο, υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και την κατασκευή κομψών, ευέλικτων και στιβαρών λύσεων τοποθέτησης smartphone.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμός twist-to-lock σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα smartphone σε μια βάση στο τιμόνι – γρήγορα και εύκολα. Η κριτική επιτροπή του Βραβείου Design & Innovation εντυπωσιάστηκε με δύο από τις καινοτομίες της SP Connect: τη θήκη τηλεφώνου SPC+ και το Wireless Powerbank SPC+. Η θήκη τηλεφώνου SPC+ επιτρέπει την επαγωγική φόρτιση και είναι 40% πιο λεπτή από τον προκάτοχό της καθώς όλων των υπολοίπων ανταγωνιστικών προϊόντων, συνδυάζοντας μια λεπτή σιλουέτα και κομψή εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τη συμβατότητα προς τα πίσω για όσους λάτρεις της περιπέτειας με παλαιότερο σύστημα τοποθέτησης. Το νέο Wireless Powerbank SPC+ χρησιμοποιεί την ικανότητα φόρτισης της θήκης, τροφοδοτώντας το συνδεδεμένο smartphone με 5.000 mA. Δύο υποδοχές SP Connect σάς επιτρέπουν να συνδέσετε το Powerbank μεταξύ της βάσης και του τηλεφώνου, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από από ρεύμα κατά την πλοήγηση στο όποιο επιλεγμένο έδαφος και ανεξαρτήτου διάρκειας διαδρομής.

 

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται τα βραβευμένα προϊόντα εφαρμοσμένα σε ποδήλατο. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι τα ίδια και με τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα μοτοσυκλέτας

 

 

Όλη την γκάμα των προϊόντων SP CONNECT μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Λ. Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 26, 17676 Καλλιθέα – Αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδος. Τηλ. 210 4221060