ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ PUSH & BLOCK !

Νέα παραλαβή για Honda XADV 350

Το κλείδωμα του σκούτερ και της μοτοσυκλέτας μπορεί τώρα να εξασφαλιστεί με μια πρακτική και απλούστατη λύση. Ονομάζεται Push & Block και αποτελείται από έναν μηχανισμό που τοποθετείται μόνιμα στο σκούτερ και τη μοτοσυκλέτα.

Μόλις παρκάρεις, με ένα ελαφρύ σπρώξιμο του ποδιού χωρίς καν να σκύψεις ενεργοποιείς την κλειδαριά που καθιστά το δίκυκλο αδύνατον να κινηθεί. Το ξεκλείδωμα γίνεται εύκολα με ένα κλειδί ασφαλείας και είσαι έτοιμος να φύγεις!

Το Push & Block τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, σε 10 μόλις λεπτά, χωρίς να απαιτείται καμιά μετατροπή. Από τη στιγμή που θα το τοποθετήσεις και μετά, μπορείς να ξεχάσεις το κουβάλημα αντικλεπτικών, τα βρώμικα χέρια προσπαθώντας να τα τοποθετήσεις σε δισκόφρενα ή να τα δέσεις γύρω από κολώνες. Το μόνο που θα ξαναχρειαστεί είναι ένα επιπλέον κλειδάκι στο μπρελόκ σου.

Αυτή η πανέξυπνη ιδέα μας έρχεται από την Ιταλία και είναι διαθέσιμη για τα δημοφιλέστερα μοντέλα σκούτερ και μοτοσυκλετών. Περισσότερες πληροφορίες Θηβών 129 Περιστέρι, τηλ. 210 5763427 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.spiliotis.gr/push-block. ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ

Category Market :