FIM ISDE 2022, 4η ημέρα - Αλματώδης άνοδος της ελληνικής ομάδας!

Μπροστά, οι Βρετανοί δείχνουν να ελέγχουν τον αγώνα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/9/2022
Μέσα σε μία μέρα, στο FIM International Six Days Enduro 2022, η ελληνική Εθνική Ομάδα ανέβηκε πέντε ολόκληρες θέσεις, από την 18η στην 13η θέση, μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση! Μπροστά, οι Βρετανοί πήραν μία ακόμα νίκη ημέρας, και δείχνουν να ελέγχουν τον αγώνα.
 
Την τέταρτη ημέρα του ISDE, οι Βρετανοί πήραν την τρίτη νίκη τους για τον φετινό αγώνα στο Le Puy-En-Velay της Γαλλίας, ενώ έχουν διαφορά 4 λεπτών και 10 δευτερολέπτων από τους δεύτερους Ισπανούς. Τρίτη είναι η ομάδα της Ιταλίας, 4 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, τέταρτη η ομάδα της Γαλλίας, 8 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα πίσω από τη Βρετανία, και η πρώτη πεντάδα κλείνει με την ομάδα των Η.Π.Α., 13 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα πίσω από τους ηγέτες της γενικής βαθμολογίας.
 
Όσον αφορά στη εξαιρετικά απαιτητική διαδρομή, αυτή ήταν μια επανάληψη της διαδρομής της τρίτης ημέρας, με μήκος 220 χιλιομέτρων, ενώ τα χαρμόσυνα νέα ήταν πως η ελληνική Εθνική Ομάδα βρέθηκε από την 18η στην 13η θέση!
 
Στους αναβάτες, ταχύτερος όλων ήταν το αστέρι του φετινού ISDE, δηλαδή ο Ισπανός Josep Garcia, δεύτερος βρέθηκε ο Βρετανός Nathan Watson και τρίτος ήταν ο Ιταλός Andrea Verona.
 
Από τους Έλληνες, ο Δημήτρης Βαρσάμης τερμάτησε στην 117η γενικής, ο Παναγιώτης Κακολύρης 107 πρώτος από τους Έλληνες, ο συντάκτης του ΜΟΤΟ Κίμωνας Καράμπελας 111ος και ο Γιάννης Χασάπης στην 137 σε μία πολύ καλή επίδοση ως ομάδα. 
 
Το ίδιο ευχάριστα ήταν όμως τα νέα και για την ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην κατηγορία Λεσχών (CLUB), καθώς οι Απόστολος Zβιντερίκος, Παναγιώτης Ζαφειρίου και Γιώργος Πισιμάνης ανέβηκαν από την 90η θέση στη θέση 82!
 

Φωτογραφίες: Pole Position Communication / Dario Agrati

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: