Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

FIM ISDE 2022, 4η ημέρα - Αλματώδης άνοδος της ελληνικής ομάδας!

Μπροστά, οι Βρετανοί δείχνουν να ελέγχουν τον αγώνα
Μέσα σε μία μέρα, στο FIM International Six Days Enduro 2022, η ελληνική Εθνική Ομάδα ανέβηκε πέντε ολόκληρες θέσεις, από την 18η στην 13η θέση, μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση! Μπροστά, οι Βρετανοί πήραν μία ακόμα νίκη ημέρας, και δείχνουν να ελέγχουν τον αγώνα.
 
Την τέταρτη ημέρα του ISDE, οι Βρετανοί πήραν την τρίτη νίκη τους για τον φετινό αγώνα στο Le Puy-En-Velay της Γαλλίας, ενώ έχουν διαφορά 4 λεπτών και 10 δευτερολέπτων από τους δεύτερους Ισπανούς. Τρίτη είναι η ομάδα της Ιταλίας, 4 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, τέταρτη η ομάδα της Γαλλίας, 8 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα πίσω από τη Βρετανία, και η πρώτη πεντάδα κλείνει με την ομάδα των Η.Π.Α., 13 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα πίσω από τους ηγέτες της γενικής βαθμολογίας.
 
Όσον αφορά στη εξαιρετικά απαιτητική διαδρομή, αυτή ήταν μια επανάληψη της διαδρομής της τρίτης ημέρας, με μήκος 220 χιλιομέτρων, ενώ τα χαρμόσυνα νέα ήταν πως η ελληνική Εθνική Ομάδα βρέθηκε από την 18η στην 13η θέση!
 
Στους αναβάτες, ταχύτερος όλων ήταν το αστέρι του φετινού ISDE, δηλαδή ο Ισπανός Josep Garcia, δεύτερος βρέθηκε ο Βρετανός Nathan Watson και τρίτος ήταν ο Ιταλός Andrea Verona.
 
Από τους Έλληνες, ο Δημήτρης Βαρσάμης τερμάτησε στην 117η γενικής, ο Παναγιώτης Κακολύρης 107 πρώτος από τους Έλληνες, ο συντάκτης του ΜΟΤΟ Κίμωνας Καράμπελας 111ος και ο Γιάννης Χασάπης στην 137 σε μία πολύ καλή επίδοση ως ομάδα. 
 
Το ίδιο ευχάριστα ήταν όμως τα νέα και για την ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην κατηγορία Λεσχών (CLUB), καθώς οι Απόστολος Zβιντερίκος, Παναγιώτης Ζαφειρίου και Γιώργος Πισιμάνης ανέβηκαν από την 90η θέση στη θέση 82!
 

Φωτογραφίες: Pole Position Communication / Dario Agrati