Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 4ος – Άγιοι Θεόδωροι: Σκληρός και όμορφος αγώνας!

Νίκη Κίμωνα Καράμπελα στην EnduroGP
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/11/2022

Ένας δύσκολος αγώνας πραγματικού Enduro με ωραίες διαδρομές και χρόνους σωστά υπολογισμένους για έμπειρους αναβάτες αναδείχτηκε ο 4ος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στους Αγίου Θεοδώρους.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η ύπαρξη αρκετών θεατών για τα δεδομένα του Enduro αλλά και το σύνολο των συμμετεχόντων που εξαιτίας του Κυπέλλου Ελλάδος και της εγγύτητας στην πρωτεύουσα, έδωσαν μία εικόνα από παλιές καλές εποχές.

Την νίκη στην EnduroGP πήρε ο πολυπρωταθλητής Ελλάδας και συντάκτης του ΜΟΤΟ, Κίμων Καράμπελας (#21 Husqvarna), ακολούθησε ο εξαιρετικά προπονημένος και έμπειρος Ζώρας Αλέξης (#301 BETA) με την τριάδα να κλείνει ο επίσης διεκδικητής του τίτλου στην Ε2 Κακολύρης Παναγιώτης (#3 BETA).

Ο Κουζής Παναγιώτης σε μία μεγάλη επιστροφή στο Enduro μετά από 11 χρόνια κατάφερε να κάνει τους υπόλοιπους να αγχωθούν για την θέση τους καθώς όχι απλά κυνήγησε τους πιο γρήγορους Έλληνες αναβάτες αλλά κατάφερε να πάρει και την θέση στο βάθρο, την οποία και έχασε εξαιτίας ποινής χρόνου. Από διπλά διασταυρωμένη μαρτυρία ήταν μία κίνηση του μεγάλου Έλληνα αθλητή για να μην επηρεάσει το κυνήγι του πρωταθλήματος αφαιρώντας πόντους από τους βασικούς διεκδικητές.

Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά δίχως προβλήματα και ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς στο δύσκολο τερέν.

Ακολουθεί η βαθμολογία του EnduroGP και οι πρώτες φωτογραφίες των νικητών και θα επανέλθουμε με την βαθμολογία αναλυτικά καθώς και φωτογραφικό αφιέρωμα.

  

 

 

 

 

 

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: