Π.Π. Enduro – Βέροια 2019: Μια ανάσα από την αυλαία

Ένας εξαιρετικός αγώνας
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

14/10/2019

Στα υπέροχα χώματα της Βέροιας, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο έκτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, που αποτέλεσε παράλληλα και τον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος Β. Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, η διαδρομή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν 180 χιλιόμετρα, ενώ η παραλλαγή για το Βορείου Ελλάδος, ήταν 140 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος, παρά την βροχή που είχε πέσει πριν από δύο μέρες, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην διαδρομή, ενώ και οι δύο μικρές ειδικές (μία τύπου ΜΧ και μία πιο εντουράδικη) συγκέντρωσαν πλήθος θεατών, καθώς ήταν εύκολα προσβάσιμες από την άσφαλτο.

Οι συμμετοχές συνολικά έφτασαν τις 70, ένας όχι και τόσο μεγάλος αριθμός, αλλά παρ' όλα αυτά ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το θέαμα χορταστικό. Ο μεγάλος νικητής στην Γενική, άλλα και στην Ε2 ήταν ο Αλέξης Ζώρας. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι αρχικά την πρωτοπορία την είχε ο Κακολύρης, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα ο Ζώρας ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τη νίκη αυξάνοντας και την βαθμολογική του διαφορά.

Δυνατές μάχες είχαμε και στην Ε3, όπου η νίκη κρίθηκε στην τελευταία ειδική, με τον Σιαφαρίκα να κερδίζει πάνω στο νήμα. Στην Ε1 νικητής ήταν ο Δημήτρης Βαρσάμης, ενώ στις κατηγορίες ΕS και EN επικράτησαν οι Μαραγκός και Γκαγκανάτσιος αντίστοιχα.

Παρακάτω ακολουθούν τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα, ενώ στο Gallery μπορείτε να δείτε πλήρες φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα της Βέροιας.

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες