Red Bull Erzbergrodeo 2024 – Μοτοσυκλέτα προσγειώνεται πάνω στον Antoine Meo της Ducati [VIDEO]

Τυχερός στην ατυχία του καθώς γλύτωσε τα χειρότερα
motomag Red Bull Erzbergrodeo 2024 – Μοτοσυκλέτα προσγειώνεται πάνω στο Antoine Meo της Ducati [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/5/2024

Λίγο έλειψε η χθεσινή ημέρα του Red Bull Erzbergrodeo να είναι η τελευταία για τον Γάλλο πολυπρωταθλητή Enduro και αναβάτη της Ducati, Antoine Meo. Στο Mittas Rocket Ride -εναρκτήρια διαδικασία πριν τον Πρόλογο- o Μeo με το Ducati Desert X Rally στον προκριματικό γύρο στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιους αναβάτες που έπεσαν μπροστά του χρειάστηκε να αλλάξει γραμμή με τον ίδιο να δέχεται ένα χτύπημα εξ ουρανού.

Ναι καλά διαβάσατε ενώ ο Meo άλλαζε γραμμή ώστε να αποφύγει τους πεσμένους συναθλητές του, ήρθε ο Charlie Frost (Beta) με άλμα να προσγειωθεί άθελα του επάνω στο χέρι του Meo.

Ο αναβάτης της Ducati έπεσε κατάφερε και σηκώθηκε από την πεσμένη μοτοσυκλέτα του με τον ίδιο να μην έχει τραυματιστεί.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Antoine Meo της Ducati, ο οποίος παρά το απρόοπτο που του συνέβη θα αγωνιστεί κανονικά στο Red Bull Erzbergrodeo 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enduro Life Media (@endurolife)

 

Ετικέτες

EnduroGP Ουαλίας: Wildcard συμμετοχή για τον Jonny Walker

Ο Βρετανός επιστρέφει στον τελευταίο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με Triumph TF 450-E
EnduroGP Wales
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

28/7/2026

Ο Jonny Walker θα συμμετάσχει ως wildcard στο EnduroGP Ουαλίας (7-9 Αυγούστου), οδηγώντας την Triumph TF 450-E στην κατηγορία Enduro2. Ο Βρετανός θα ενισχύσει για μία μόνο εμφάνιση την εργοστασιακή ομάδα της Triumph στον τελευταίο γύρο της σεζόν, ο οποίος διεξάγεται στην έδρα της βρετανικής εταιρείας, στο Rhayader.

Ο Βρετανός προέρχεται από μία επιτυχημένη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro, όπου τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα πίσω από τον συμπατριώτη του Billy Bolt, ενώ αυτές τις ημέρες συμμετέχει και στο Red Bull Romaniacs με την Triumph Tiger 900 Rally Pro. Παράλληλα, έχει λάβει μέρος σε αρκετούς αγώνες sprint enduro στην Ουαλία, χρησιμοποιώντας τους ως προετοιμασία για την επιστροφή του στους κλασικούς αγώνες enduro με ειδικές διαδρομές και timecard.

Wales EnduroGP

Πριν αφοσιωθεί στο Hard Enduro, ο Walker ήταν σταθερός πρωταγωνιστής στα βρετανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Enduro, ενώ το 2011 εκπροσώπησε τη Μεγάλη Βρετανία στο International Six Days Enduro (ISDE) ως μέλος της Junior Trophy Team.

EnduroGP Wales

Η εμπειρία του από το SuperEnduro αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα στη Super Test της Παρασκευής, πριν ακολουθήσουν δύο απαιτητικές ημέρες αγώνα στα βουνά της Ουαλίας.

EnduroGP Wales

Ο τελευταίος γύρος του EnduroGP 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Rhayader από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου, με την αρχή να γίνεται το απόγευμα της Παρασκευής με το Super Test και να ολοκληρώνεται μετά από δύο ημέρες αγωνιστικής δράσης.

Σε δηλώσεις του, ο Jonny Walker ανέφερε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγώνες enduro που, όπως είπε, απολάμβανε ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Τόνισε επίσης ότι αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία να αγωνιστεί μπροστά στο βρετανικό κοινό με την εργοστασιακή ομάδα της Triumph και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το Super Test ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ, δίνοντάς του την ευκαιρία για ένα δυνατό ξεκίνημα στο αγωνιστικό τριήμερο.

EnduroGP Wales

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των παγκόσμιων αγωνιστικών προγραμμάτων της Triumph, Ian Kimber, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο τελικός του EnduroGP διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η συμμετοχή του Walker προσθέτει μία νέα διάσταση στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως η εμφάνιση της εργοστασιακής TF 450-E στο EnduroGP αποτελεί ορόσημο για το πρόγραμμα της Triumph. Όπως ανέφερε, ο Walker έχει προετοιμαστεί μέσα από τοπικούς αγώνες και η ομάδα αναμένει να αξιοποιήσει την εμπειρία και την ταχύτητά του απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.

EnduroGP Wales