Διαψεύδει ο Hamilton τα περί "τούμπας με την M1"

Με ανάρτησή του στο Instagram
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

11/12/2019

Τις τελευταίες ώρες η σπέκουλα για το τι μπορεί να έχει συμβεί και δεν έχει κυκλοφορήσει καμία ανακοίνωση ή φωτογραφία σχετικά με την… ανταλλαγή θέσεων μεταξύ Rossi και Hamilton, έχει απογειωθεί. Μερίδα του Τύπου, μεταξύ των οποίων και η ιταλική "La Republica", έκανε υποθέσεις για πτώση του Hamilton με την μοτοσυκλέτα του Rossi, κάτι που υιοθέτησαν αβίαστα ακόμη περισσότερα μέσα (εγχώρια και ξένα), στην άγρα των "κλικ".

Εμείς προτιμήσαμε την οδό της ψυχραιμίας και της υπομονής, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς στο κυνήγι της αμεσότητας, αλλά είναι ακόμη πιο εύκολο να χάσεις το παιχνίδι της εγκυρότητας… Προφανώς οι εξελίξεις μας δικαίωσαν, καθώς πριν από λίγο, ο Lewis Hamilton με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, φαίνεται να διαψεύδει ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολυπρωταθλητής της F1 έγραψε: "Καλημέρα κόσμε! Ελπίζω όλοι να είναι καλά. Λυπάμαι που δεν υπάρχουν ακόμη νέα για το τι ετοιμάσαμε εγώ και ο @valeyellow46, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν κάτι επικό. Τα πήγαμε και οι δύο φανταστικά, χωρίς κανένα πρόβλημα και ήταν η καλύτερη μέρα που είχα ποτέ". Απομένει λοιπόν να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε φωτογραφίες και να διαβάσουμε ανακοινώσεις για το event, πριν αρχίσουμε να πλάθουμε ή να παρασυρόμαστε από σενάρια… επιστημονικής φαντασίας.

 

Ανάκληση BMW S 1000 R, S 1000 XR

Αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control
Ανάκληση BMW S 1000 XR & S 1000 R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Το σύστημα RAPEX της E.E. αναφέρει νέα ανάκληση για BMW S 1000 R, S 1000 XR με ημερομηνίες κατασκευής 3.04.2019 – 20.12.2022, καθώς μια αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control, χωρίς όμως να ανάβει η ανάλογη προειδοποιητική λυχνία για την κατάσταση του συστήματος ελέγχου σούζας.

Η ανάκληση έχει κωδικό 0000348800, ενώ το πρόβλημα αφορά στο custom riding mode “Dynamic Pro”. Εκεί, μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το wheelie control στο συγκεκριμένο riding mode απενεργοποιείται, χωρίς να πληροφορεί όμως η οθόνη τον αναβάτη για αυτό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα.

 

Βαγιανέλης

Ετικέτες