Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MotoGP: Καφέ – Μπαρ γεμάτο τριαντάφυλλα άνοιξε ο Iannone

Το Passion Cafè έχει τοίχο με 4.200 τριαντάφυλλα

Ο Andrea Iannone κάνει τα επόμενα βήματα στην ζωή του μετά την καταστροφική στροφή που πήρε η πορεία της καριέρας του και τον πολυετή αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση.

Στην καρδιά του Ticino λοιπόν, άνοιξε ένα all day café bar και εστιατόριο που λέγεται Passion Cafè και ξεχωρίζει για τον διάκοσμο με 4.200 τριαντάφυλλα.

Σκοπός για τον Iannone να ξεπεράσει τα εμπόδια με τα μέτρα της πανδημίας που έχει το νέο του εγχείρημα για το οποίο καθυστερούσε τόσο καιρό τα εγκαίνια.

Συνέταιροι στο νέο εγχείρημα είναι ο αδερφός του που τόσα χρόνια στο MotoGP ήταν και ο μάνατζέρ του μαζί με τα αδέρφια Montini που έχουν κι άλλες επιχειρήσεις του είδους.

Ο Iannone δεν ήθελε να επικεντρωθεί σε κάποιο sports café, όπως ίσως οι περισσότεροι θα σκεφτόμασταν αν τον βλέπαμε να μπαίνει στον χώρο της εστίασης. Στόχος του είναι να προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό ενώ στο μαγαζί αυτό θα εργάζεται ο ίδιος ακόμη και στην κουζίνα, τουλάχιστον έτσι δηλώνει στον Ιταλικό τύπο! Από ψωμιά μέχρι επιδόρπια με Γαλλικές συνταγές ο Iannone θα επιβλέπει την κουζίνα και το προσωπικό που ανέρχεται σε 22 άτομα, όλοι τους μικρότεροι των 30 ετών.

Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στο Lugano, την καρδιά του Ticino που είναι το ιταλόφωνο κομμάτι της Ελβετίας και πολύ κοντά στο Μιλάνο.

Αν βρεθείτε στην περιοχή λοιπόν, καθώς είναι πέρασμα για πολλές διαδρομές στις Άλπεις, περάστε κι από το Passion Cafe να ευχηθείτε καλές δουλειές