Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

O Iannone στο ιταλικό Big Brother VIP!

Δεν άργησε να βρει εναλλακτική επαγγελματική πορεία…

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τελεσίδικης απόφασης και τους αποκλεισμού του Andrea Iannone από τους αγώνες για τέσσερα χρόνια, ο Ιταλός αναβάτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να μπει στον χώρο του θεάματος, με τη συμμετοχή του σε reality show.

Μετά τον ουσιαστικά τερματισμό της καριέρας στους αγώνες, ο Iannone ετοιμάζεται να περάσει τις πόρτες του ιταλικού Big Brother VIP, ως συμμετέχοντας. Τον Δεκέμβριο, άλλοι εννέα παίκτες θα μπουν στο καστ του παιχνιδιού, προκειμένου να επεκταθεί η διάρκειά του και να πάει μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι φήμες για την είσοδο του Iannone είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι, λίγο πριν αρχίσει η προβολή του reality. Η αναμονή όμως για την εξέλιξη της υπόθεσης, τον έκανε να καθυστερήσει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Μετά όμως από την ανακοίνωση της τελεσίδικης ποινής, η αγωνιστική του καριέρα έχει ουσιαστικά τελειώσει και ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Alfonso Signorini, επιβεβαίωσε ότι τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει την επιθυμία του να προστεθεί ο Iannone στο reality και ζωντανά στον αέρα. Ο ίδιος ομολόγησε ότι το συμβόλαιο για τον Iannone ήταν έτοιμο από τον Σεπτέμβριο, αλλά ο Iannone δεν ήθελε να πάρει καμία απόφαση πριν τελεσιδικίσει η υπόθεσή του.

Η Selvaggia Roma...

 

Πάντως, ήδη μια επίσης υποψήφια τηλεπερσόνα, η Selvaggia Roma (η οποία δεν μπήκε ακόμη λόγω του ότι βγήκε θετική στον κορωνοϊό) έχει εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή της στον Ιταλό πρώην αναβάτη, ποστάροντας μια φωτογραφία του στο Instagram με λεζάντα: "ιταλική ομορφιά".

Όπως όλα δείχνουν, ο Iannone θα έχει και στην τηλεόραση, όπως και στους αγώνες, μια… περιπετειώδη πορεία!