Ανάκληση Suzuki Hayabusa 2022

Για τρόμπα μπροστινού φρένου
Suzuki Hayabusa ανάκληση
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/3/2023

Η Suzuki ανακαλεί ορισμένα Hayabusa του 2022 για ελαττωματική τρόμπα φρένου μπροστά. Στην ελληνική αγορά αφορά λιγότερους από 10 ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Το πρόβλημα εστιάζεται σε μια δίοδο της τρόμπας που ρυθμίζει την πίεση των υγρών, η οποία μπορεί να βουλώσει όταν ο αναβάτης αφήσει τη μανέτα. Σε αυτή την περίπτωση στο επόμενο φρενάρισμα η μανέτα πιθανώς να έχει μεγαλύτερη διαδρομή από ότι συνήθως, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της απόστασης πέδησης και σε αυξημένο κίνδυνο σύγκρουσης. Οι ιδιοκτήτες των Hayabusa που επηρεάζονται από την ανάκληση θα προσκληθούν στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας για αντικατάσταση της τρόμπας φρένου, με τη νέα να διαθέτει βελτιωμένη δίοδο υγρών.

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες