Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου, περιορισμένης παραγωγής R1-M και η διαδικασία παραγγελίας

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/12/2014

Το νέο Yamaha R1 είναι σίγουρα μέσα στην λίστα όσων σκοπεύουν να αγοράσουν μια superbike το 2015. Η μοτοσυκλέτα όπως ήδη γνωρίζουμε θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις, την ''απλή'' και την ''ειδική'' και περιορισμένης παραγωγής Μ, με τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins και carbon φαίρινγκ. Η τιμή αυτής της ειδικής έκδοσης θα είναι 24.900 ευρώ στην Ελλάδα, κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα, διότι στην Μ. Βρετανία που έχει πολύ λιγότερους φόρους να επιβαρύνουν τις μοτοσυκλέτες, θα πωλείται στις 18.986 λίρες, δηλαδή 24.686 ευρώ σύμφωνα με την σημερινή ισοτιμία λίρας/ευρώ. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και με την απλή έκδοση, όπου στην Μ. Βρετανία η τιμή της θα είναι 18,986 ευρώ (14.999 λίρες). Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτή την ειδική έκδοση Μ, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγγελίας. Από την 1 Δεκεμβρίου στο επίσημο site της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. υπάρχει μια ειδική σελίδα με διεύθυνση https://r1m.yamaha-motor.eu/EL-GR/registration. Εκεί θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και η Yamaha θα σας στείλει μέσω e-mail μια πρόσκληση/επιβεβαίωση κράτησης, όπου θα σας καλεί εντός 14 ήμερών να επισπευτείτε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας. Στο ραντεβού αυτό με το τοπικό σας κατάστημα, ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί επίσημα η κράτηση, θα δοθεί η παραγγελία σας στο εργοστάσιο και θα ενημερωθείτε για το πότε θα παραλάβετε την μοτοσυκλέτα σας. Οι παραδόσεις των R1-M στους ιδιοκτήτες τους θα γίνει μεταξύ Ιαουαρίου και Ιουνίου του 2015. Σε περίπτωση που οι παραγγελίες ξεπεράσουν την προγραμματισμένη παραγωγή, το εργοστάσιο της Yamaha θα κάνει επιλογή για το ποιοι θα πάρουν και ποιοι όχι την R1-M. Με άλλα λόγια, οι τελευταίοι που θα παραγγείλουν κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς μοτοσυκλέτα, καθώς η Yamaha θέλει να κρατήσει τον χαρακτήρα της περιορισμένης παραγωγής σε αυτή την έκδοση. Ως δώρο, η Yamaha δίνει σε κάθε ιδιοκτήτη R1-M μια πρόσκληση για συμμετοχή στο YRE (Yamaha Racing Experience) όπου θα γίνει τον Ιούλιο σε τέσσερις ευρωπαϊκές πίστες και περιλαμβάνει μαθήματα οδήγησης στην πίστα, τεχνική υποστήριξη και events.   

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες