Ανασφάλιστα: προθεσμία έως 15 Απριλίου

Από το

Μαύρο Σκύλο

26/3/2013

Με διασταυρώσεις του αρχείου οχημάτων του υπουργείου οικονομικών και του αρχείου ασφαλισμένων οχημάτων των ασφαλιστικών εταιρειών θα εντοπίζονται τα ανασφάλιστα, και μάλιστα η διασταύρωση θα γίνεται δυο φορές τον χρόνο από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Σε όσους ιδιοκτήτες εντοπίζονται να έχουν ανασφάλιστο όχημα, θα στέλνεται ειδοποιητήριο που θα τους δίνει ολιγοήμερη διορία να το ασφαλίσουν καταβάλλοντας όμως και παράβολο υπέρ του Δημοσίου ύψους 250 ευρώ. Εάν εντοπιστεί σε έλεγχο να κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα θα αφαιρούνται άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα και πινακίδες για δέκα ημέρες ενώ υπάρχει και πρόστιμο ύψους 250 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες. Στην περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα θα αφαιρείται το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας για δυο χρόνια. Το υπουργείο έχει δώσει διορία έως τις 15 Απριλίου, για να ασφαλιστούν τα ανασφάλιστα και να αποφύγουν οι ιδιοκτήτες τους τις νέες αυστηρότερες κυρώσεις.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες