Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Παλιοί και νέοι εργοστασιακοί αναβάτες θα υποδεχθούν τους φίλους του εργοστασίου, σε μία εκδήλωση με δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός πίστας
motomagAprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/2/2024

Η μεγάλη γιορτή της Aprilia επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ξανά στο Misano, στις 8 Ιουνίου, προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους του εργοστασίου, να θαυμάσουν από κοντά την RS-GP, αλλά και το Tuareg το οποίο κατέκτησε τον αγώνα Africa Eco Race, με πλούσιο πρόγραμμα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, και με δωρεάν είσοδο για όλους.

Από την εορταστική ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Aprilia Racing, με τους αναβάτες των MotoGP, Aleix Espargaro, Maverick Vinales, Lorenzo Salvadori, Miguel Oliveira και Raul Fernandez να δίνουν το παρών. Όχι μόνο θα βρεθούν εκεί, αλλά ακολουθώντας την παράδοση του Aprilia All Stars, θα αναμιχθούν με τους παρευρισκόμενους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί το ευρωπαϊκό εργοστάσιο με τις 297 νίκες σε GP. Την ιστορία θα συμπληρώσουν οι παλαιότεροι αγωνιζόμενοι, που επίσης θα βρεθούν στην πίστα του Misano, με πρώτο και καλύτερο τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Max Biaggi.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Κάτι νέο για φέτος είναι η συμμετοχή των Jacopo Cerutti και Francesco Montanari πλάι στο νικηφόρο Tuareg 660, το οποίο εξελίχθηκε από τις GCorse και Aprilia Racing, με τον Cerutti να το οδηγεί στην κορυφή του σκληροτράχηλου αγώνα Africa Eco Race. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αναβάτες της Aprilia, αλλά και να θαυμάσουν από κοντά το νικηφόρο δικύλινδρο on-off.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

To Aprilia All Stars όμως δεν μένει μόνο εκεί, καθώς θέλει να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη γιορτή, που απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Η νέα γκάμα της Aprilia, θα διατίθεται για test ride στους δρόμους γύρω από την πίστα, ενώ το Racing Museum θα φιλοξενεί όλες τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που έχτισαν τον θρύλο της ιταλικής εταιρείας που αποτελεί τον ευρωπαίο κατασκευαστή με τις περισσότερες νίκες στα GP.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Το Radio Deejay έχει αναλάβει την ψυχαγωγία, ντύνοντας μουσικά τις διάφορες πρωτοβουλίες του φεστιβάλ, όπως την έκθεση “Aprilia vista dall’ Oriente”. Εκεί θα βρίσκονται οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Ιάπωνα φωτογράφου Aki Kusudo, μέσω των οποίων γίνεται μία ολοκληρωμένη αφήγηση της ιστορίας της Aprilia στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αφοσίωσής της στο Πρωτάθλημα MotoGP.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης χώροι για ηλεκτρονικά παιχνίδια αφιερωμένα στα αθλήματα, καταστήματα με ρούχα και προϊόντα της Aprilia Racing, περιοχές για φαγητό και πολλά ακόμα.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες