Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Παλιοί και νέοι εργοστασιακοί αναβάτες θα υποδεχθούν τους φίλους του εργοστασίου, σε μία εκδήλωση με δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός πίστας
motomagAprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/2/2024

Η μεγάλη γιορτή της Aprilia επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ξανά στο Misano, στις 8 Ιουνίου, προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους του εργοστασίου, να θαυμάσουν από κοντά την RS-GP, αλλά και το Tuareg το οποίο κατέκτησε τον αγώνα Africa Eco Race, με πλούσιο πρόγραμμα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, και με δωρεάν είσοδο για όλους.

Από την εορταστική ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Aprilia Racing, με τους αναβάτες των MotoGP, Aleix Espargaro, Maverick Vinales, Lorenzo Salvadori, Miguel Oliveira και Raul Fernandez να δίνουν το παρών. Όχι μόνο θα βρεθούν εκεί, αλλά ακολουθώντας την παράδοση του Aprilia All Stars, θα αναμιχθούν με τους παρευρισκόμενους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί το ευρωπαϊκό εργοστάσιο με τις 297 νίκες σε GP. Την ιστορία θα συμπληρώσουν οι παλαιότεροι αγωνιζόμενοι, που επίσης θα βρεθούν στην πίστα του Misano, με πρώτο και καλύτερο τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Max Biaggi.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Κάτι νέο για φέτος είναι η συμμετοχή των Jacopo Cerutti και Francesco Montanari πλάι στο νικηφόρο Tuareg 660, το οποίο εξελίχθηκε από τις GCorse και Aprilia Racing, με τον Cerutti να το οδηγεί στην κορυφή του σκληροτράχηλου αγώνα Africa Eco Race. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αναβάτες της Aprilia, αλλά και να θαυμάσουν από κοντά το νικηφόρο δικύλινδρο on-off.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

To Aprilia All Stars όμως δεν μένει μόνο εκεί, καθώς θέλει να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη γιορτή, που απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Η νέα γκάμα της Aprilia, θα διατίθεται για test ride στους δρόμους γύρω από την πίστα, ενώ το Racing Museum θα φιλοξενεί όλες τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που έχτισαν τον θρύλο της ιταλικής εταιρείας που αποτελεί τον ευρωπαίο κατασκευαστή με τις περισσότερες νίκες στα GP.

Aprilia All Stars 2024 – Η πίστα του Misano υποδέχεται την μεγάλη γιορτή του Noale στις 8 Ιουνίου

Το Radio Deejay έχει αναλάβει την ψυχαγωγία, ντύνοντας μουσικά τις διάφορες πρωτοβουλίες του φεστιβάλ, όπως την έκθεση “Aprilia vista dall’ Oriente”. Εκεί θα βρίσκονται οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Ιάπωνα φωτογράφου Aki Kusudo, μέσω των οποίων γίνεται μία ολοκληρωμένη αφήγηση της ιστορίας της Aprilia στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αφοσίωσής της στο Πρωτάθλημα MotoGP.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης χώροι για ηλεκτρονικά παιχνίδια αφιερωμένα στα αθλήματα, καταστήματα με ρούχα και προϊόντα της Aprilia Racing, περιοχές για φαγητό και πολλά ακόμα.

Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες