CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Στο κατάλογο των νέων μοντέλων περιλαμβάνονται και τα δύο ηλεκτρικά mini MX, CX-2E και CX-5E
motomagCFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

31/1/2024

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CFMOTO στην Ελλάδα, MUVUS Α.Ε., ανακοίνωσε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο, για το 2024, ο οποίος περιλαμβάνει τις τιμές του νέου supersport μοντέλου 450 SR-S, το οποίο έχει κοινή πλατφόρμα με το 450MT, αλλά και δύο ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών mini MX μοτοσυκλετών, για τους μικρούς μας φίλους.

Η τιμή του πολυαναμενόμενου adventure, 450MT, είχε ήδη ανακοινωθεί σε προηγούμενο χρόνο, με τα 5.990€ να το καθιστούν μία από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στην κατηγορία. Τώρα, η MUVUS Α.Ε., φέρνει τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο του 2024, όπου περιλαμβάνεται το νέο 450 SR-S με το μονόμπρατσο ψαλίδι. Ακόμα, ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά mini MX μοντέλα, CX-2E και CX-5E, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν φυτώρια αυριανών πρωταθλητών.

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO υποδέχεται την νέα χρονιά με μειώσεις τιμών που ξεκινάνε από τα 100€ για το 450NK και φτάνουν μέχρι τα 500€ για τα 700 CL-X Sport και Adventure. Το crossover μοντέλο της εταιρείας 700MT έρχεται με όφελος 200€, όπως και το 300NK.

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος της CFMOTO:

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

 

CFMOTO ADVENTURE RIDE - Διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 23/3

Οργανωμένες βόλτες, χρήσιμα σεμινάρια και βόλτες σε χώμα και άσφαλτο - Έπεται συνέχεια
CFMOTO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2025

Την Κυριακή 23/3 διοργανώθηκε με επιτυχία το πρώτο CFMOTO ADVENTURE RIDE από την MUVUS με τη συμμετοχή 120+ αναβατών που αποχώρησαν με χαμόγελα, νέες εμπειρίες, και με την παρότρυνση στην εταιρεία να οργανώσει άμεσα το επόμενο. 

Η μέρα ξεκίνησε με πρωινό ραντεβού στο ARP Racing Academy με την συμμετοχή των GreekAdvRiders και συνεχίστηκε με τρία σεμινάρια. 

  • Σεμινάριο πρώτων βοηθειών προσαρμοσμένο στον μοτοσυκλετιστή από την Medical ‘n’ Tactical Solutions
  • Σεμινάριο σεταρίσματος μοτοσυκλέτας για τη βόλτα (ελαστικά, αναρτήσεις, κ.α.) από την SMOTO 
  • Σεμινάριο προετοιμασία μοτοσυκλέτας για Rally αγώνα από την Aurora Rally Equipment
Grreek Stunt Riders

Στη συνέχεια οι Greekstuntriders χρησιμοποιώντας το 800MT-X έκαναν μία επίδειξη των δυνατοτήτων τους αλλά και της μοτοσυκλέτας και πήραν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

Η μέρα συνεχίστηκε με το κυρίως πιάτο που ήταν οι δύο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές. Μία χωμάτινη διαδρομή στα βουνά της Αττικής με αρχείο GPX που είχε δωθεί στους συμμετέχοντες και τους GreekAdvRiders να ξεκινάνε πρώτοι, και με ανθρώπους της CFMOTO ενδιάμεσα και σαν σκούπα. Αλλά και μία ασφάλτινη διαδρομή με πλοηγούς και ουραγούς της εταιρείας. 

CFMOTO

Η επιστροφή και για τις δύο βόλτες ήταν πίσω στο ARP Racing για το απαραίτητο κουτσομπολιό της διαδρομής αλλά και κλήρωση δώρων από την εταιρεία. H MUVUS θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση, τις εταιρείες που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους αλλά και όλους τους αναβάτες για τη συμμετοχή τους. 

Ετικέτες