CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Στο κατάλογο των νέων μοντέλων περιλαμβάνονται και τα δύο ηλεκτρικά mini MX, CX-2E και CX-5E
motomagCFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

31/1/2024

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CFMOTO στην Ελλάδα, MUVUS Α.Ε., ανακοίνωσε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο, για το 2024, ο οποίος περιλαμβάνει τις τιμές του νέου supersport μοντέλου 450 SR-S, το οποίο έχει κοινή πλατφόρμα με το 450MT, αλλά και δύο ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών mini MX μοτοσυκλετών, για τους μικρούς μας φίλους.

Η τιμή του πολυαναμενόμενου adventure, 450MT, είχε ήδη ανακοινωθεί σε προηγούμενο χρόνο, με τα 5.990€ να το καθιστούν μία από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στην κατηγορία. Τώρα, η MUVUS Α.Ε., φέρνει τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο του 2024, όπου περιλαμβάνεται το νέο 450 SR-S με το μονόμπρατσο ψαλίδι. Ακόμα, ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά mini MX μοντέλα, CX-2E και CX-5E, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν φυτώρια αυριανών πρωταθλητών.

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO υποδέχεται την νέα χρονιά με μειώσεις τιμών που ξεκινάνε από τα 100€ για το 450NK και φτάνουν μέχρι τα 500€ για τα 700 CL-X Sport και Adventure. Το crossover μοντέλο της εταιρείας 700MT έρχεται με όφελος 200€, όπως και το 300NK.

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος της CFMOTO:

CFMOTO – Νέος τιμοκατάλογος με την τιμή του νέου 450 SR-S και μειώσεις έως και 500€

 

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Η διαδικασία ξεκινά από την 1η Απριλίου

Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ποιες οι προϋποθέσεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, με τη ρύθμιση που έρχεται ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στην πλατφόρμα myCAR, από την πρώτη Απριλίου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώσουν μόνο τα τέλη που αναλογούν στο χρονικό διάστημα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους έως το τέλος του έτους και χωρίς προσαυξήσεις.

Περισσότεροι από 120.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους τον Δεκέμβριο του 2025, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και με το μέτρο αυτό μπορούν να τις πάρουν πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας ιδιοκτήτης που θέλει να κυκλοφορήσει το όχημα του για ένα μήνα, θα καταβάλει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12 κλπ.

Ωστόσο, πριν επανεκκινηθεί το όχημα θα προηγηθεί online έλεγχος εάν είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια να γίνει η υποβολή του αιτήματος, ενώ όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να τις παραλάβουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες σε ένα όχημα για να αρθεί η ακινησία θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι συνιδιοκτήτες.

Θυμίζουμε πως:

  • Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα μόνο μια φορά κάθε χρόνο.
  • Ο μήνας άρσης ακινησίας λογίζεται ακέραιος, ακόμη κι αν η διαδικασία γίνει μέσα στον μήνα.
  • Η πληρωμή των τελών για το επιθυμητό διάστημα γίνεται εφάπαξ και όχι σε δόσεις.
  • Όταν λήξει η περίοδος που πληρώθηκαν τα τέλη ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ξαναθέσει ο όχημα σε ακινησία, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο που εκδίδεται αυτομάτως.