Ducati Panigale V4 - Τρίτη ευκαιρία στη ζωή ως snow bike! [Video]

Διασκέδαση και στο χιόνι για το ιταλικό superbike
Matt Spears Ducati Panigale V4 Snowbike 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

13/3/2025

Αυτό το Ducati Panigale V4 το είδαμε να επιστρέφει στη ζωή ως... adventure στα χέρια του ιδιοκτήτη του που αποφάσισε τώρα να κάνει κάτι ακόμη πιο ακραίο φτιάχνοντας το ταχύτερο snow bike στον κόσμο.

Ο Αμερικανός εντουράς και youtuber Matt Spears έχει χέρια που πιάνουν και όρεξη για πειραματισμό με το Ducati Panigale V4 που αγόρασε κατεστραμμένο κοψοχρονιά με στόχο να το επαναφέρει στη ζωή ως adventure (δείτε περισσότερα εδώ).

Το project στέφθηκε τελικά από επιτυχία με το adventure Panigale V4 να κάνει παπάδες στα χέρια του Spears και να αποδεικνύεται πολύ πιο διασκεδαστικό στο χώμα από όσο θα φανταζόταν κανείς αλλά και πολύ πιο... ανθεκτικό από όσο περιμέναμε. 

Matt Spears Ducati Panigale V4 Snowbike 2025

Η όρεξη του Αμερικανού για πειραματισμούς δεν κορέστηκε με το χώμα και έτσι αποφάσισε να κάνει μία ακόμη μετατροπή στο superbike της Ducati ώστε να εκμεταλλευτεί και το χιόνι που πέφτει στα βουνά που βρίσκονται κοντά στο σπίτι του στο Idaho των ΗΠΑ.

Σε αυτή την περιπέτειά του ο Spears είχε και τη βοήθεια της αμερικάνικης CMX για να το τοποθετήσει το κιτ στα δύο άκρα του ιταλικού superbike που έχει δημιουργήσει η αμερικάνικη εταιρεία για την μετατροπή μιας μοτοσυκλέτας σε snowbike. Σειρά ειχε το μοντάρισμα και η επανατοποθέτηση των μαρσπιέ και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα απολαύσετε στο video που ακολουθεί.

 

ΕΛ.ΑΣ.: 4.970 παραβάσεις σε πέντε ημέρες στην Αττική

Πραγματοποιήθηκαν 25.627 έλεγχοι και 15 συλλήψεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/3/2026

Η τροχαία Αττικής πραγματοποίησε 25.627 ελέγχους σε διάφορα σημεία της Αττικής από 12 έως 16 Μαρτίου 2026, όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 4.970 παραβάσεις, εκ των οποίων 255 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ενδεικτικά οι παραβάσεις αφορούσαν:

38 για παραβίαση σηματοδοτών,

260 για υπερβολική ταχύτητα,

181 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

293 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,

89 για χρήση κινητού τηλεφώνου.

187 για έλλειψη ΚΤΕΟ

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 255 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθησαν 15 οδηγοί.

Τέλος αφαιρέθηκαν 255 άδειες κυκλοφορίας, 1.010 άδειες ικανότητας οδήγησης, 212 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 548 οχήματα.