Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό έλαβαν χώρα στην Αθήνα την Κυριακή 28 Μαΐου

Με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων και την προώθηση της οδικής ασφάλειας
DGR 2023
Από το

motomag

29/5/2023

Tην Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση “Τhe Distinguished Gentleman’s Rιde”, ενώ την ίδια ημέρα διοργανώθηκε μοτοσυκλετιστική βόλτα από τον γνωστό YouTuber Rocket Dust, με σκοπό την προώθηση του κράνους.

Το Distinguished Gentleman's Ride μετράει 12 χρόνια ζωής παγκοσμίως και έχει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική ψυχική υγεία. ‘Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος καλοντυμένοι αναβάτες και αναβάτριες με κλασικές μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες 10 πόλεις της Ελλάδας (Αρχαία Ολυμπία, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα, Σάμος, Σαντορίνη, Ξάνθη, Χίος), με στόχο να μαζέψουν χρήματα για καλό σκοπό και να απολαύσουν τη βόλτα τους. Οι 596 αναβάτες και αναβάτριες στις 11 πόλεις της Ελλάδας, κατάφεραν να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσαν το ποσό των 7.000 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, ακόμη μια μοτοσυκλετιστική βόλτα έλαβε χώρα στην Αθήνα για καλό σκοπό. Ο γνωστός YouTuber Rocket Dust, διοργάνωσε Ride Out (βόλτα) με ονομασία Protect Your Dreams. Σκοπός της εν λόγω συγκέντρωσης ήταν η προώθηση της χρήσης κράνους από τους μοτοσυκλετιστές. Χιλιάδες μοτοσυκλέτες έδωσαν το παρών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διοργανώθηκαν πολλές κληρώσεις δώρων από το κατάστημα MOTOΚΙΝΗΣΗ.

Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες