Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό έλαβαν χώρα στην Αθήνα την Κυριακή 28 Μαΐου

Με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων και την προώθηση της οδικής ασφάλειας
DGR 2023
Από το

motomag

29/5/2023

Tην Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση “Τhe Distinguished Gentleman’s Rιde”, ενώ την ίδια ημέρα διοργανώθηκε μοτοσυκλετιστική βόλτα από τον γνωστό YouTuber Rocket Dust, με σκοπό την προώθηση του κράνους.

Το Distinguished Gentleman's Ride μετράει 12 χρόνια ζωής παγκοσμίως και έχει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική ψυχική υγεία. ‘Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος καλοντυμένοι αναβάτες και αναβάτριες με κλασικές μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες 10 πόλεις της Ελλάδας (Αρχαία Ολυμπία, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα, Σάμος, Σαντορίνη, Ξάνθη, Χίος), με στόχο να μαζέψουν χρήματα για καλό σκοπό και να απολαύσουν τη βόλτα τους. Οι 596 αναβάτες και αναβάτριες στις 11 πόλεις της Ελλάδας, κατάφεραν να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσαν το ποσό των 7.000 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, ακόμη μια μοτοσυκλετιστική βόλτα έλαβε χώρα στην Αθήνα για καλό σκοπό. Ο γνωστός YouTuber Rocket Dust, διοργάνωσε Ride Out (βόλτα) με ονομασία Protect Your Dreams. Σκοπός της εν λόγω συγκέντρωσης ήταν η προώθηση της χρήσης κράνους από τους μοτοσυκλετιστές. Χιλιάδες μοτοσυκλέτες έδωσαν το παρών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διοργανώθηκαν πολλές κληρώσεις δώρων από το κατάστημα MOTOΚΙΝΗΣΗ.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.