Bonneville T120 Black DGR Limited Edition 2023

Με μοναδική εμφάνιση, σε περιορισμένη παραγωγή
Triumph Bonneville DGR 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/4/2023

Η Triumph, μεγάλος επίσημος χορηγός του ετήσιου παγκόσμιου event Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) που συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα πάνω στον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική ψυχική υγεία, παρουσιάζει μία ακόμα ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας με θέμα τη φιλανθρωπική αυτή βόλτα, με την ονομασία Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition, που θα παραχθεί σε μόλις 250 αντίτυπα.

Στην DGR συμμετέχουν κάθε χρονιά περισσότεροι από 90.000 αναβάτες σε 800 πόλεις ανά τον κόσμο φορώντας συνήθως επίσημο ένδυμα, ενώ μέχρι σήμερα οι φιλανθρωπικές αυτές βόλτες με μοτοσυκλέτα έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 37 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη και για την ανδρική ψυχική υγεία.

Η Triumph είναι επίσημος χορηγός της DGR από το 2014, ενώ στο παρελθόν έχει δημιουργήσει κι άλλες μοναδικές μοτοσυκλέτες με θέμα το event, όπως την Thruxton RS DGR Edition και την '1959 Legends' Triumph Bonneville T120 που κυκλοφόρησε με μια ασορτί Gibson Les Paul Standard κιθάρα και απονεμήθηκε στον άνθρωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα για την DGR.

Το 2023 είναι η 10η χρονιά της συνεργασίας Triumph-DGR, και έτσι η βρετανική εταιρεία δημιουργεί 250 Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition μοτοσυκλέτες, με μοναδικό στιλ.

Triumph T120 Bonneville DGR

Μοναδική είναι η λευκή (Crystal White) και μαύρη (Phantom Black) βαφή της μοτοσυκλέτας, με λογότυπα DGR και ένα custom logo στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά καπάκια, χρυσές λεπτομέρειες και καφέ σέλα.

Κάθε μία από τις συγκεκριμένες Bonneville DGR συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τον ιδρυτή της DGR Mark Hawwa και τον CEO της Triumph Nick Bloor, με τη μοτοσυκλέτα με τον αύξοντα αριθμό 001 να απονέμεται σε εκείνον που θα συλλέξει τα περισσότερα χρήματα για τη βόλτα του 2023.

Ετικέτες

VOGE SR250GT PLAY - Στην παραγωγή η ασιατική έκδοση του επερχόμενου στην Ευρώπη SR3 [VIDEO]

GT Scooter με κορυφαίο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμα και… AI αναγνώριση φωνής!
VOGE SR250GT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/11/2023

Το SR250GT αποτελεί την ασιατική έκδοση του SR3 που είδαμε στην EICMA 2023, και πέρα από τον αυξημένο κυβισμό του ευρωπαϊκού μοντέλου, μοιράζεται εμφάνιση και εξοπλισμό μαζί του. Αν τώρα το SR1 της VOGE έχει κάνει πάταγο στη χώρα μας, με τον κορυφαίο συνδυασμό τιμής / εξοπλισμού του, αναμένουμε ανάλογη εμπορική πορεία και από το SR3.

Πρόκειται για ένα GT Scooter με τροχούς 14 και 13 ιντσών, και με έναν υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο και ψεκαστό (Bosch) κινητήρα 244 κ.εκ. στην ασιατική έκδοση, με απόδοση 25,47 hp / 8.250 rpm και ροπή 2,34 kgm / 6.500 rpm. Η VOGE κάνει λόγο για τελική ταχύτητα 125+ χλμ/ώρα, επιτάχυνση 0-60 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και ρεζερβουάρ 14 λίτρων που χαρίζει στο scooter αυτονομία… 400+ χιλιομέτρων!

To βάρος του SR250GT ανακοινώνεται στα μόλις 165 κιλά, με την VOGE να έχει κάνει εκτενείς προσπάθειες για συγκράτηση του βάρους χαμηλά σε όλους τους τομείς του scooter.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 770 mm, ενώ στον πλούσιο -όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία- εξοπλισμό του scooter περιλαμβάνονται δικάναλο ABS και Traction Control, full-LED φώτα, DRL LED φωτιστικά σώματα, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με χώρο για 2 κράνη, keyless σύστημα, τεράστια TFT οθόνη οργάνων με T-Box (συνδεσιμότητα με τηλεφωνία, μουσική και πλοήγηση), ρυθμιζόμενη ψηλή ζελατίνα, υποστήριξη μέσης αναβάτη, μεγάλο μεταξόνιο 1.525 mm που δημιουργεί μεγάλους χώρους για άνετη διαβίωση δυο μεγαλόσωμων ατόμων πάνω στο scooter, USB θύρα φόρτισης μικροσυσκευών, κάμερα μπροστά για βίντεο και φωτογραφίες, ακόμα και… AI σύστημα φωνητικής επικοινωνίας του αναβάτη με το scooter, με ακρίβεια 99,9% -όπως υποστηρίζει η VOGE.

Αναμένουμε τώρα περισσότερες πληροφορίες για το SR3, χρόνος άφιξης και τιμή του στην Ελλάδα.