Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

"Έφυγε" ο Σπύρος Αλεξόπουλος

Μια μεγάλη προσωπικότητα του εμπορικού κόσμου

Χθες έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Αλεξόπουλος, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον εμπορικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επιχειρηματικό, με τεράστια εμπειρία κυρίως στο χώρο των ανταλλακτικών και των after market αξεσουάρ.

Θήτευσε ως Διευθυντής πωλήσεων στην αντιπροσωπεία της Honda και στη συνέχεια έγινε ένας από τους πρωτοπόρους ανεξάρτητους εισαγωγείς ανταλλακτικών και εξαρτημάτων. Το 1977 ίδρυσε την εταιρεία Σπ. Η. Αλεξόπουλος στην Αθήνα με σκοπό την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, χτίζοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας, όπως η D.I.D., η Remus, η Renthal, η Malossi, h Αbus κ.α. Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες του χώρου, με κύριο χαρακτηριστικό το ήθος και την ολοκληρωτική κάλυψη των πελατών της εταιρείας του.

Η δυναμική της εταιρείας είχε αναγνωρισθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πρόσφατα είχε εξαγορασθεί από την Bike Alert, με την οποία υπήρχε ήδη μια μακροχρόνια συνεργασία.

Η κηδεία του κ. Σπύρου Αλεξόπουλου θα τελεστεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:00. Εμείς από τη μεριά μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας και οι σκέψεις είναι με τους οικείους του.