ΕΛ.ΜΟΤ.Ο - 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ από 1 έως 3 Δεκεμβρίου

Η πρώτη διοργάνωση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο στοχεύει στην διάδοση του υγιούς μοτοσυκλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο - 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ από 1 έως 3 Δεκεμβρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

9/10/2023

Η νεοϊδρυθείσα Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο), έχοντας ως στόχο να σβήσει τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν κατά την 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών η οποία είχε διεξαχθεί το 2016 στα Λουτρά Πόζαρ από την ΜΟΤ.Ο.Ε., ανακοίνωσε την πρώτη χειμερινή συνάντηση μοτοσυκλετών στην εν λόγω περιοχή από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της 1ης Χειμερινής Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ θα ανακοινωθούν από την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο τις επόμενες ημέρες. Εικάζουμε πως η 1η αυτή χειμερινή συνάντηση θα αποτελέσει και εφαλτήριο για μία Πανελλήνια Συγκέντρωση υπό την αιγίδα της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

ΕΛΜΟΤΟ

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο:

“Μια νέα ιστορία ξεκινάει με πολλά όνειρα, μεγάλες προσδοκίες και ατέλειωτη αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Στις αρχές Δεκέμβρη, στα βουνά της Μακεδονίας, στα Λουτρά Πόζαρ, μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα δίνουν το ραντεβού τους για την 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών που διοργανώνει η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Η πρώτη (και συλλεκτική) που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την οργάνωση, που έχει σχεδιαστεί με την παραμικρή λεπτομέρεια θα δοθούν τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, φίλοι μοτοσυκλετιστές “καθαρίστε" από υποχρεώσεις το τριήμερο 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2023.”

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες