ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την καταπολέμηση των πυρκαγιών

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της αντιπυρικής περιόδου 2024
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την καταπολέμηση των πυρκαγιών
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μεταξύ του Υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια και του Δ.Σ. της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας - ΕΛ.ΜΟΤ.Ο., με σκοπό τον σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου του επόμενου έτους.

Η Ομοσπονδία έθεσε στην διάθεση του Υπουργείου, μοτοσυκλετιστικές ομάδες εθελοντών από τις Λέσχες - μέλη της Πανελλαδικά, για τον σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου 2024. Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. με υψηλό το αίσθημα του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Προσφοράς, με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη όσα πρεσβεύει στην ιδρυτική της διακήρυξη. Ως εκ τούτου ομάδες εθελοντών, με την καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας και σε συντονισμό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα σχεδιάζουν και θα εκτελούν διαδρομές σε δύσβατα σημεία και ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλού κινδύνου, αναφέροντας πιθανές εστίες εκδήλωσης πυρκαγιών.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής ΠροστασίαςΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Ετικέτες

Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες