Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ευκαιρίες για μεταχειρισμένα ΚΤΜ της αντιπροσωπείας!

Πωλούνται οι demo μοτοσυκλέτες σε μειωμένες τιμές

Η ΚΤΜ SEE A.E. αποφάσισε να βγάλει προς πώληση, όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκαέξι (!) μοτοσυκλέτες του ΚΤΜ group (KTM και Husqvarna δηλαδή) που χρησιμοποιήθηκαν για προωθητικούς σκοπούς (δημοσιογραφικός στόλος, test rides κ.τ.λ.). Στην πλειοψηφία τους, αυτές οι δεκαέξι μοτοσυκλέτες αποτελούνται από πρόσφατα μοντέλα, οι οποίες έχοντας δεχθεί την προβλεπόμενη συντήρηση που ορίζει το εργοστάσιο, από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, θα συνοδεύονται και από την εργοστασιακή του εγγύηση.


Οι τιμές τους, όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα, είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με τα καινούργια μοντέλα, αλλά παρόλα αυτά είναι σε άριστη κατάσταση τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανολογικά, προσφέροντας πραγματικές ευκαιρίες για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ ή της Husqvarna σε ουσιαστικά προνομιακή τιμή.


Όπως επίσης μπορείτε να δείτε στη λίστα, η γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων απλώνεται σε όλο το φάσμα των κατηγοριών, από motocross και enduro, μέχρι street και παντός δρόμου, αλλά και τα ηλεκτρικά Freeride της ΚΤΜ.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χρήστο Μαυρουκάκη στο τηλ. 210 9927212


Tags: