Ευκαιρίες για μεταχειρισμένα ΚΤΜ της αντιπροσωπείας!

Πωλούνται οι demo μοτοσυκλέτες σε μειωμένες τιμές
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

24/11/2017

Η ΚΤΜ SEE A.E. αποφάσισε να βγάλει προς πώληση, όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκαέξι (!) μοτοσυκλέτες του ΚΤΜ group (KTM και Husqvarna δηλαδή) που χρησιμοποιήθηκαν για προωθητικούς σκοπούς (δημοσιογραφικός στόλος, test rides κ.τ.λ.). Στην πλειοψηφία τους, αυτές οι δεκαέξι μοτοσυκλέτες αποτελούνται από πρόσφατα μοντέλα, οι οποίες έχοντας δεχθεί την προβλεπόμενη συντήρηση που ορίζει το εργοστάσιο, από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, θα συνοδεύονται και από την εργοστασιακή του εγγύηση.


Οι τιμές τους, όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα, είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με τα καινούργια μοντέλα, αλλά παρόλα αυτά είναι σε άριστη κατάσταση τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανολογικά, προσφέροντας πραγματικές ευκαιρίες για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ ή της Husqvarna σε ουσιαστικά προνομιακή τιμή.


Όπως επίσης μπορείτε να δείτε στη λίστα, η γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων απλώνεται σε όλο το φάσμα των κατηγοριών, από motocross και enduro, μέχρι street και παντός δρόμου, αλλά και τα ηλεκτρικά Freeride της ΚΤΜ.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χρήστο Μαυρουκάκη στο τηλ. 210 9927212


Ετικέτες

Αναβαθμισμένος ο ρόλος της BMW Motorrad στον ACEM: Νέος πρόεδρος ο Markus Flasch!

Η γενική συνέλευση της ACEM επικύρωσε τη διαδοχή του Roberto Colaninno της Piaggio από τον Γερμανό ομόλογό του
acem-board
Από αριστερά: Claudio Domenicali, Clément Villet, Markus Flasch και Michele Colaninno
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/6/2026

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών, ACEM, διοργάνωσε την ετήσια γενική της συνέλευση στο κτίριο BMW Welt στο Μόναχο, φιλοξενούμενη από τη BMW Motorrad. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλης της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ευρώπης για μια ανασκόπηση των εξελίξεων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες που θα ακολουθήσει η ACEM.

Στα πλαίσια της συνέλευσης έγινε και η εκλογή του νέου προέδρου, στη θέση του οποίου εξελέγη ο Markus Flasch, διευθύνων σύμβουλος της BMW Motorrad, με τη θητεία του να ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2026.

Ο Γερμανός αναλαμβάνει τα ηνία της ACEM για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Michele Colaninno (διευθύνων σύμβουλος Piaggio Group), σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εξωγενείς αντιξοότητες που επηρεάζουν βαθιά την ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας.

acem
H Γενική Συνέλευση του ACEM, με τον νέο πρόεδρο δεύτερο από αριστερά

Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν σε προτεραιότητα είναι τρεις:

  • Η ενσωμάτωση των δικύκλων στο πλάνα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις,
  • Η προώθηση της απεξάρτησης από τον άνθρακα στη βιομηχανία χωρίς να πληγεί η ανταγωνιστικότητά της και
  • Η προώθηση της μοτοσυκλέτας στον τουρισμό και τον αθλητισμό ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Το προεδρείο της ACEM απαρτίζεται πλέον από τον πρόεδρο και τρεις αντιπροέδρους, τους Michele Colaninno (Piaggio Group), Claudio Domenicali (Ducati Motor Holding) και Clément Villet (Yamaha Motor Europe N.V.).

Ετικέτες