H DUCATI στην «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023» με όλα τα νέα της μοντέλα

Από 29 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου (Πρώην Tae Kwo Do)
H Ducati στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Η Ducati θα δώσει δυναμικά το παρών στην «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023», που θα διεξαχθεί από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου (Πρώην Tae Kwo Do).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ducati:

"Στον εκθεσιακό χώρο της Ducati θα φιλοξενηθούν όλα τα νέα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας με πολλές πρεμιέρες που θα εντυπωσιάσουν όλους του φίλους των 2 τροχών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά από κοντά τη νέα Multistrada Rally, την εκπληκτικής σχεδίασης Diavel V4, την σπορ Monster SP, τη νέα Streetfighter V4, τη DesertX στο πανέμορφο νέο χρώμα black grey, καθώς και τη next generation Scrambler Icon.

Ducati

Παράλληλα, στο χώρο του κατασκευαστή από την Μπολόνια θα βρίσκονται και οι αγαπημένες Μultistrada V2 S, Μultistrada V4 S και στους 3 χρωματισμούς, η μοναδική Multistrada Pikes Peak, η Desert X white, Monster 950 Dark Stealth, Hypermotard RVE, Streetfighter V2 καθώς και η πανέμορφη Panigale V2 – Bayliss Anniversary που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά, μέσω της Kosmoride, και τα E-bikes E-Scrambler, MIG-S, TK-RR 01 τα οποία θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο.

Ducati

O Γιάννης Μυτιληνάκης, επικεφαλής της Ducati δήλωσε σχετικά: «Η «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023» αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, μετά από καιρό να έρθουμε ξανά κοντά στους λάτρεις των δύο τροχών και τους φίλους της Ducati, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά όλα τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα μας κάποια από τα οποία έχουμε φέρει από το εξωτερικό ειδικά για την έκθεση.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους υποδεχτούμε όλους στο περίπτερό μας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους και να τους ενημερώσουμε για τα μοναδικά χρηματοδοτικά μας προγράμματα Ducati 4U που με 4% επιτόκιο κάνουν την απόκτηση μιας Ducati πιο εύκολη από ποτέ."

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.