Η BS Battery και η Kawasaki Bud Racing έτοιμες για τη σεζόν του 2023

Bike Alert BS Battery
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/3/2023

Για την BS BATTERY, η ενασχόληση με τις απαιτητικές Off Road δραστηριότητες βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της ανάπτυξης των προϊόντων της, μιας και οι σκληρές συνθήκες και τα απρόβλεπτα terrain, επιτρέπουν την δοκιμή της αντοχής των προϊόντων της σε ακραίες συνθήκες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Bike Alert:

“Η λήψη τεχνικών πληροφοριών από τους μηχανικούς της KAWASAKI BUD RACING και τους οδηγούς της μέσα από τους αγώνες MXGP, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο, στην προσπάθειά μας για τη μείωση του βάρους και των κραδασμών", λέει ο Romain MENDUNI, διευθυντής R&D στην BS BATTERY.

Οι αγώνες Off Road είναι πολύ απαιτητικοί, η πίστα γίνεται πιο δύσκολη κάθε λεπτό που περνάει και οι μοτοσυκλέτες μπορούν να υποστούν γρήγορα ζημιές. “Η φυσική κατάσταση των αναβατών μας και οι ικανότητές τους στην οδήγηση, είναι απαραίτητες για τη καλή απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Γι' αυτό προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις άνεση των οδηγών μας και να διευκολύνουμε τις κινήσεις τους. Η συνεργασία με την BS BATTERY υπήρξε καθοριστική για εμάς. Μειώσαμε πολύ το βάρος των μοτοσυκλετών μας χάρη στη δική του μπαταρία λιθίου BSLi-02, βελτιώνοντας την ευελιξία του αναβάτη", λέει ο Pere IBANEZ, Τεχνικός Διευθυντής της KAWASAKI BUD RACING.

"Από το 2022, είμαστε εγκεκριμένοι από το εργοστάσιο της KAWASAKI ως αρχικός προμηθευτής εξοπλισμού. Η συνέχιση της συνεργασίας μας με την KAWASAKI BUD RACING έχει όλο και περισσότερο νόημα", προσθέτει ο Benjamin SEBBAN, γενικός διευθυντής της BS BATTERY.

H αγωνιστική ομάδα KAWASAKI BUD RACING δημιουργήθηκε το 2007 και έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε διάφορά εθνικά και διεθνή ΜΧ πρωταθλήματα και κατηγορίες από την ίδρυση της. Με την υποστήριξη της BS BATTERY, η ομάδα θα συμμετάσχει σε τουλάχιστον τρία πρωταθλήματα της season 2023, η οποία ξεκινάει επίσημα στις 5 Μαρτίου με τον εναρκτήριο γύρο του Γαλλικό πρωταθλήματος Elite.

Τρεις αναβάτες θα συμμετάσχουν με την KAWASAKI BUD RACING στο γαλλικό πρωτάθλημα MX: ο Quentin Prugnières(17 ετών), ο Benjamin Garib (18 ετών) θα αγωνιστούν στην κατηγορία MX2, ενώ ο Anthony Bourdon (24 ετών) θα αγωνιστεί στην MX1.

Επίσης, στις 15 και 16 Απριλίου, η KAWASAKI BUD RACING θα συμμετάσχει στην έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross και στην κατηγορία 250cc που συνήθως αναφέρεται ως EMX250, στην πίστα Pietramurata, στην Ιταλία!

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross (MXGP), η KAWASAKI BUD RACING θα συμμετάσχει και στις δύο κατηγορίες - SX450 & SX250, με 2 αναβάτες ανά κατηγορία. Η τελική σύνθεση της ομάδας KAWASAKI BUD RACING θα ανακοινωθεί επίσημα σε λίγες εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να επικοινωνήσετε:

  • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

  • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, Τ: 210 9222776,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου