Η BS BATTERY και o FABIO QUARTARARO μαζί για ακόμα 2 χρόνια

Fabio Quartararo BS Battery
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/2/2023

Το 2023 σηματοδοτεί την 5η επέτειο της συνεργασίας μεταξύ του Γάλλου κατασκευαστή μπαταριών, BS BATTERY και του επίσης Γάλλου αναβάτη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή της season 2021 στα Moto GP.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του BIKE ALERT, επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY:

O Quartararo θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, Monster Energy Yamaha MotoGP Team και οι πρώτες εντυπώσεις από την συνεργασία μοτοσυκλέτας και οδηγού σκιαγραφούν μια πολύ υποσχόμενη σεζόν.

Η BS BATTERY υποστηρίζει από το 2019 τον Γάλλο πιλότο με τεχνικές συμβουλές και προϊόντα (μπαταρίες, φορτιστές, testers) κατά την διάρκεια των δοκιμών αλλά και των δοκιμαστικών του πρωταθλήματος Moto GP.

O Benjamin Sebban, γενικός διευθυντής της BS Battery τονίζει:

"Υποστηρίζουμε τον Fabio από την πρώτη του εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και την κορυφαία κατηγορία του. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, θυμάμαι πως ονειρευόμασταν ένα βάθρο στο MotoGP. Πέντε χρόνια μετά και συνδυάζοντας έναν τίτλο Παγκόσμιου Πρωταθλητή και μια δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη οδηγών, μπορώ να πω ότι το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα!

Ο Fabio έχει πίστη, αφοσίωση και θέληση να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, πραγματικά μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα! Η συνέπεια και το πάθος, μας οδηγούν από την αρχή της σχέσης μας. Η επέκταση της συνεργασίας μας ήταν απλά μια επισφράγιση της κοινής φιλοσοφίας μας! “

Η BS Battery και ο Fabio Quartararo είναι έτοιμοι για νέες συναρπαστικές προκλήσεις, ξεκινώντας με το πορτογαλικό Grand Prix – 1ος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP™ για το 2023 – στην πίστα Autodromo International do Algarve, το τριήμερο 24 - 26 Μαρτίου 2023.

BIKE ALERT

  • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

  • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, Τ: 210 9222776,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου