BS BATTERY και Aprilia Racing μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

BS Battery Aprilia Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/3/2023

Το νέο κοινό βήμα των BS BATTERY και APRILIA στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY, BIKEALERT:

"Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της, Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

Ο Benjamin SEBBAN, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει: "Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας."

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

    • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

    • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

Alex Marquez: Χάνει τα GP σε Mugello και Balaton Park

Εστιάζει στην αποκατάστασή του ο Ισπανός
alex
Από τον

Παύλο Καρατζά

21/5/2026

Ο Ισπανός αναβάτης βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στη Βαρκελώνη και ελπίζει να επιστρέψει στα μέσα Ιουνίου.

Όσοι είδαν το GP της Καταλονίας είναι σίγουρο πως ανέβασαν παλμούς όταν είδαν τον Alex Marquez να ίπταται και να πέφτει άτσαλα στο έδαφος, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Pedro Acosta.

Μετά το ατύχημα ο Marquez πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, αφού υπέστη μερικό κάταγμα στον σπόνδυλο C7 καθώς και κάταγμα κλείδας, που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη και ο Alex στοχεύει πλέον στην επιστροφή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Gresini, ο Ισπανός θα χάσει τον αγώνα στο Mugello, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα, καθώς και τον αγώνα στο Balaton Park, που θα γίνει αρχές Ιουνίου. Στη συνέχεια θα εξεταστεί ο βαθμός ετοιμότητάς του και θα κριθεί ο χρόνος επιστροφής του στη δράση.