BS BATTERY και Aprilia Racing μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

BS Battery Aprilia Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/3/2023

Το νέο κοινό βήμα των BS BATTERY και APRILIA στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY, BIKEALERT:

"Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της, Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

Ο Benjamin SEBBAN, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει: "Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας."

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

    • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

    • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

EICMA 2026: Legends of Speed - Έκθεση αφιερωμένη στους θρύλους του MotoGP

Πάνω από 35 αγωνιστικές μοτοσυκλέτες - Από την πρώτη σεζόν των 500cc έως σήμερα
EICMA 2026
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

15/9/2026

Η ιστορία του MotoGP μεταφέρεται στη φετινή EICMA μέσα από την έκθεση "Legends of Speed", με μοτοσυκλέτες που σημάδεψαν περισσότερες από επτά δεκαετίες αγώνων και μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή gaming

Τα MotoGP και η EICMA ανακοίνωσαν την πρώτη κοινή τους διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Μιλάνο, με επίκεντρο την έκθεση "Legends of Speed".

Η έκθεση θα παρουσιάσει περισσότερες από 35 αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, καλύπτοντας περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας της κορυφαίας κατηγορίας των Grand Prix. Ανάμεσα στα σημαντικότερα εκθέματα βρίσκεται η AJS Porcupine 500 με την οποία ο Leslie Graham κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας 500 κυβικών, το 1949.

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης τρικύλινδρες και τετρακύλινδρες MV Agusta, όπως αυτές που είχαν χρησιμοποιήσει στους αγώνες οι Giacomo Agostini και Phil Reed, δύο από τους μεγαλύτερους αναβάτες όλων των εποχών και φυσικά της εποχής των 500 κυβικών.

Το ιστορικό κομμάτι της συλλογής θα περιλαμβάνει ακόμη μοτοσυκλέτες που έχουν οδηγηθεί από αναβάτες όπως ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi και ο Kevin Schwantz.

Οι μοτοσυκλέτες εκθέματα θα φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη εποχή, με αγωνιστικές και των πέντε κατασκευαστών που συμμετέχουν σήμερα στο MotoGP. Με αυτόν τον τρόπο, η παρουσίαση θα συνδέει τις διαφορετικές εποχές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, από τις πρώτες "ακατέργαστες" μοτοσυκλέτες των Grand Prix μέχρι τις σημερινές πρωτότυπες αγωνιστικές κατασκευές των αμέτρητων εργατοωρών Έρευνας και Έξέλιξης.

Η έκθεση "Legends of Speed" θα φιλοξενηθεί στο Hall 22 της EICMA και θα καταλαμβάνει συνολική έκταση άνω των 1.400 τετραγωνικών μέτρων. Εκτός από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για gaming, καθώς και διάφορες δραστηριότητες για τους επισκέπτες.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικό περιεχόμενο και μια εκτεταμένη οπτικοακουστική παρουσίαση, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με έπαθλο εισιτήρια για το Ιταλικό Grand Prix του 2027 στο Mugello, στα πλαίσια της νέας εκτεταμένης συνεργασίας της Διεθνούς Έκθεσης και των MotoGP.

Η EICMA θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Μιλάνο.

EICMA 2026

Ο αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος του MotoGP Group, Carlos Ezpeleta, δήλωσε σχετικά, "Η συνεργασία μας με την EICMA μάς επιτρέπει να φέρουμε τα MotoGP ακόμη πιο κοντά στους φίλους τους και να αφηγηθούμε την ιστορία του αθλήματoς μας πέρα από την πίστα. H έκθεση Legends of Speed γιορτάζει μια εξαιρετική ιστορία, αλλά πάνω απ' όλα δημιουργεί μια γέφυρα ανάμεσα στην κληρονομιά των MotoGP και το παρόν τους, το οποίο χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία, την ψυχαγωγία και τη συνεχή εξέλιξη...Η EICMA είναι μια μοναδική παγκόσμια πλατφόρμα για τον κόσμο των δύο τροχών και μαζί θέλουμε να προσφέρουμε στους φίλους των MotoGP νέους τρόπους να τα βιώσουν, προσεγγίζοντας παράλληλα νέο κοινό και τις νεότερες γενιές, για αυτό και όλες οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε από κοινού, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση."