BS BATTERY και Aprilia Racing μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

BS Battery Aprilia Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/3/2023

Το νέο κοινό βήμα των BS BATTERY και APRILIA στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY, BIKEALERT:

"Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της, Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

Ο Benjamin SEBBAN, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει: "Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας."

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

    • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

    • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

MotoGP ΗΠΑ: Ποινή μακρύτερου γύρου στον Marc Marquez

Αναμενόμενο ακόμη και από τον ίδιο
MotoGP ΗΠΑ: Ποινή μακρύτερου γύρου στον Marc Marquez
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/3/2026

Ποινή μακρύτερου γύρου επιβλήθηκε στον Marc Marquez για την χθεσινή του επιθετική κίνηση να προσπεράσει τον Di Giannantonio που κατέληξε σε πτώση συμπαρασύροντάς και τον αναβάτη της VR46, χαλώντας τον αγώνα και των δύο.

Ο Marc Marquez αναζήτησε τον Di Giannantonio για να ζητήσει συγνώμη, ενώ αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε πως θα πρέπει να τιμωρηθεί για την κίνησή του αυτή και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στον αγώνα, εκτελώντας την όποια ποινή του επιβληθεί.

Από την πλευρά του ωστόσο, τόνισε τόσο προς την διοργάνωση, όσο και απευθείας στον Di Giannantonio πως εκείνη την στιγμή είχε χάσει τον έλεγχο στα φρένα από το slipstreaming περισσότερης από μίας μοτοσυκλέτας και πήγαινε ολοταχώς εκτός πίστας, ελπίζοντας πως δεν θα πέσει πάνω στον Di Giannantonio.

Φαίνεται πως δεν ήθελε να δικαιολογήσει το λάθος του, αλλά να μην δεχθεί την πρόθεση της κίνησης αυτής.

Ο Di Giannantonio τον άκουσε προσεκτικά και απάντησε μόνο με μία φράση:
«έχε το νου σου αύριο», που θα μπορούσε να είναι και προειδοποίηση.

Για να δούμε αν θα προσπαθήσει ο Marc Marquez να κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση για να αντισταθμίσει όσο τον δυνατόν περισσότερο, την ποινή που θα πρέπει να εκτελέσει αμέσως μετά.

Ετικέτες