BS BATTERY και Aprilia Racing μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

BS Battery Aprilia Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/3/2023

Το νέο κοινό βήμα των BS BATTERY και APRILIA στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY, BIKEALERT:

"Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της, Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

Ο Benjamin SEBBAN, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει: "Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας."

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

    • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

    • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

Moto3: Το πρώτο video του Noah Dettwiler μετά το ατύχημα

Marc Marquez, Fabio Quartararo, Aleix Espargarο δήλωσαν την συμπαράστασή τους
Noah
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/12/2025

Ο 20χρονος Ελβετός, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τη σύγκρουση του με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jose Antonio Rueda, δημοσίευσε το πρώτο του video μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα.

Ο Noah Dettwiler δήλωσε:

“Γεια σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά,

Ήθελα να κάνω ένα σύντομο βίντεο για να δείξω σε όλους ότι είμαι καλά, ότι βελτιώνομαι. Έχει περάσει καιρός στο νοσοκομείο και στο κέντρο αποκατάστασης φυσικά έχω ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μου για την πλήρη ανάρρωσή μου. Όλα πάνε καλά, πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, και είμαι σε καλά χέρια. Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στην κοπέλα μου και την αδερφή μου που ήταν μαζί μου πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη που έλαβα τις τελευταίες εβδομάδες. Όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τώρα, εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος σύντομα. Θα σας πω τα μελλοντικά μου σχέδια το συντομότερο δυνατό.”

 

 

Την συμπαράσταση στον νεαρό αναβάτη εξέφρασαν στα σχόλια του video μεταξύ άλλων και οι Marc Marquez, Fabio Quartararo και Aleix Espargaro.