BS BATTERY και Aprilia Racing μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

BS Battery Aprilia Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/3/2023

Το νέο κοινό βήμα των BS BATTERY και APRILIA στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του επίσημου εισαγωγέα της BS BATTERY, BIKEALERT:

"Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της, Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

Ο Benjamin SEBBAN, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει: "Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας."

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola - Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

    • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

    • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776, 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: [email protected]"

Ετικέτες

MotoGP: H Yamaha με πέντε αναβάτες στην Καταλονία

Ευκαιρία για σημαντικά συμπεράσματα μετά την 6η θέση του Fabio Quartararo
fernandez
Από τον

Παύλο Καρατζά

13/5/2026

Ο αναβάτης δοκιμών της Yamaha, Augusto Fernandez, επιστρέφει ως wildcard στον αγώνα MotoGP της Καταλονίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στον προηγούμενο αγώνα, ο Fabio Quartararo πέτυχε το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για τη Yamaha τερματίζοντας στην 6η θέση, 7,7 δευτερόλεπτα από την κορυφή και τον Jorge Martin. Μάλιστα ο Γάλλος αναβάτης δήλωσε μετά τον αγώνα: “Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στους πρώτους τέσσερις αγώνες, αυτός ήταν ο πρώτος στον οποίο αρχίσαμε να τα πηγαίνουμε λίγο καλύτερα και πιστεύουμε ότι ήταν σαφώς το καλύτερο Σαββατοκύριακο της σεζόν. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό βήμα προόδου. Έδωσα το μέγιστο στην εκκίνηση. Ήξερα ότι ήταν η ευκαιρία μου να βρεθώ μπροστά και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να παραμείνω για πολύ σε αυτή τη θέση, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε ευχαριστημένοι”.

Στον αγώνα της Καταλονίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, θα συμμετέχει και πέμπτος αναβάτης της Yamaha, ο επίσημος δοκιμαστής Augusto Fernandez.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και πάλι στην Ισπανία. Η Βαρκελώνη είναι μια πίστα που μου αρέσει, οπότε ανυπομονώ να περάσω ένα καλό Σαββατοκύριακο και να συνεχίσω το πρόγραμμα ανάπτυξης της μοτοσυκλέτας μας.” Μένει να δούμε αν η εξαιρετική εμφάνιση του Quartararo ήταν “πυροτέχνημα”, ή αν όντως οι Ιάπωνες κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση για τη βελτίωση του V4.