Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο κατέθεσε υπόμνημα για το νέο Κ.Ο.Κ

Το υπόμνημα έχει κατατεθεί στο γραφείου του αρμόδιου υπουργού
ELMOTO
Από τον

Παύλο Καρατζά

11/6/2025

Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο έχει προβεί σε μία σειρά ενεργειών για τον νέο Κ.Ο.Κ

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο παρέστη εγγράφως στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τον νέο Κ.Ο.Κ στις 4/6/2025 καταθέτοντας τις συνοπτικές αλλά εμπεριστατωμένες θέσεις της με υπόμνημα που συμπεριελήφθη στα πρακτικά της επιτροπής αυτής.

Το υπόμνημα αυτό για τον Κ.Ο.Κ είχε ήδη κατατεθεί από τις 7/5/2025 στο πρωτόκολλο του γραφείου του αρμόδιου υπουργού κου Κ. Κυρανάκη και είχε δοθεί και στους προκάτοχους του ( Υφυπουργό κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου ) στις 22/1/ 2024 και (Υφυπουργό κ. Βασίλη Οικονόμου) στις 15/9/2024 σε συνέχεια συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στις 13/9/2024. 

Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων

Έκοψαν κάθετα λεωφόρο τριών λωρίδων
Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων
Από το

motomag

17/9/2025

Υπέκυψε αργά το μεσημέρι στα τραύματά του νεαρός μοτοσυκλετιστής στη Θεσσαλονίκη. Είχε τραυματιστεί σοβαρά νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής κοντά στο Κτίριο ZEDA στην συμβολή με την οδό Λαέρτου.

Το φορτηγό με ρυμουλκούμενο οδηγούσε 54χρονος Βούλγαρος που λάμβανε οδηγίες από δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, κόβοντας κάθετα την λεωφόρο.

Από την σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με το φορτηγό, ο 29χρονος Έλληνας αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου κατέληξε νωρίς το απόγευμα.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε στην σύλληψη του οδηγού του φορτηγού αλλά και των τριών που του έδιναν οδηγίες.