Η Λ.Ε.ΜΟΤ. καταγράφει την ιστορία της

Και αναζητά "νέο" ή συμπληρωματικό υλικό
ΛΕΜΟΤ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/3/2023

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. αποφάσισε να καταγράψει ηλεκτρονικά την ιστορία της αξιοποιώντας τόσο τα υπάρχοντα αρχεία της όσο και κυρίως αναζητώντας “νέο” ή συμπληρωματικό υλικό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Λ.Ε.ΜΟΤ.:

"Η Λ.Ε.ΜΟΤ καλεί μέλη και φίλους που διαθέτουν υλικό από το 1979 έως και το 2000, να έλθουν σε επαφή με τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα από το Δ.Σ. άτομα, προκειμένου να γίνει αντιγραφή, κωδικοποίηση και στη συνέχεια καταχώρηση του υλικού στο επίσημο Website της Λέσχης με δημόσια πρόσβαση.

Το υλικό που ψάχνουμε είναι κυρίως φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων ή περιοδικών που αφορούν είτε εκδρομές, είτε αγώνες, είτε κοινωνικές δράσεις με αναφορά στο έτος, στο γεγονός, στην τοποθεσία και εάν δε είναι φωτογραφία, στα ονοματεπώνυμα όσων περιλαμβάνονται σ’ αυτήν, εάν είναι δυνατόν.

Εξυπακούεται ότι το υλικό θα επιστραφεί στους κατόχους του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Αν λοιπόν έχετε φυλαγμένο κάτι από τα παραπάνω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιώργος Αλεξίου [email protected]

Γιάννης Εφραιμίδης [email protected]

Πάρις Κόντης [email protected]

Άγγελος Σινάνης [email protected]"

Ετικέτες

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.