Η Λ.Ε.ΜΟΤ. καταγράφει την ιστορία της

Και αναζητά "νέο" ή συμπληρωματικό υλικό
ΛΕΜΟΤ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/3/2023

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. αποφάσισε να καταγράψει ηλεκτρονικά την ιστορία της αξιοποιώντας τόσο τα υπάρχοντα αρχεία της όσο και κυρίως αναζητώντας “νέο” ή συμπληρωματικό υλικό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Λ.Ε.ΜΟΤ.:

"Η Λ.Ε.ΜΟΤ καλεί μέλη και φίλους που διαθέτουν υλικό από το 1979 έως και το 2000, να έλθουν σε επαφή με τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα από το Δ.Σ. άτομα, προκειμένου να γίνει αντιγραφή, κωδικοποίηση και στη συνέχεια καταχώρηση του υλικού στο επίσημο Website της Λέσχης με δημόσια πρόσβαση.

Το υλικό που ψάχνουμε είναι κυρίως φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων ή περιοδικών που αφορούν είτε εκδρομές, είτε αγώνες, είτε κοινωνικές δράσεις με αναφορά στο έτος, στο γεγονός, στην τοποθεσία και εάν δε είναι φωτογραφία, στα ονοματεπώνυμα όσων περιλαμβάνονται σ’ αυτήν, εάν είναι δυνατόν.

Εξυπακούεται ότι το υλικό θα επιστραφεί στους κατόχους του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Αν λοιπόν έχετε φυλαγμένο κάτι από τα παραπάνω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιώργος Αλεξίου [email protected]

Γιάννης Εφραιμίδης [email protected]

Πάρις Κόντης [email protected]

Άγγελος Σινάνης [email protected]"

Ετικέτες

VOGE SR250GT PLAY - Στην παραγωγή η ασιατική έκδοση του επερχόμενου στην Ευρώπη SR3 [VIDEO]

GT Scooter με κορυφαίο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμα και… AI αναγνώριση φωνής!
VOGE SR250GT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/11/2023

Το SR250GT αποτελεί την ασιατική έκδοση του SR3 που είδαμε στην EICMA 2023, και πέρα από τον αυξημένο κυβισμό του ευρωπαϊκού μοντέλου, μοιράζεται εμφάνιση και εξοπλισμό μαζί του. Αν τώρα το SR1 της VOGE έχει κάνει πάταγο στη χώρα μας, με τον κορυφαίο συνδυασμό τιμής / εξοπλισμού του, αναμένουμε ανάλογη εμπορική πορεία και από το SR3.

Πρόκειται για ένα GT Scooter με τροχούς 14 και 13 ιντσών, και με έναν υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο και ψεκαστό (Bosch) κινητήρα 244 κ.εκ. στην ασιατική έκδοση, με απόδοση 25,47 hp / 8.250 rpm και ροπή 2,34 kgm / 6.500 rpm. Η VOGE κάνει λόγο για τελική ταχύτητα 125+ χλμ/ώρα, επιτάχυνση 0-60 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και ρεζερβουάρ 14 λίτρων που χαρίζει στο scooter αυτονομία… 400+ χιλιομέτρων!

To βάρος του SR250GT ανακοινώνεται στα μόλις 165 κιλά, με την VOGE να έχει κάνει εκτενείς προσπάθειες για συγκράτηση του βάρους χαμηλά σε όλους τους τομείς του scooter.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 770 mm, ενώ στον πλούσιο -όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία- εξοπλισμό του scooter περιλαμβάνονται δικάναλο ABS και Traction Control, full-LED φώτα, DRL LED φωτιστικά σώματα, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με χώρο για 2 κράνη, keyless σύστημα, τεράστια TFT οθόνη οργάνων με T-Box (συνδεσιμότητα με τηλεφωνία, μουσική και πλοήγηση), ρυθμιζόμενη ψηλή ζελατίνα, υποστήριξη μέσης αναβάτη, μεγάλο μεταξόνιο 1.525 mm που δημιουργεί μεγάλους χώρους για άνετη διαβίωση δυο μεγαλόσωμων ατόμων πάνω στο scooter, USB θύρα φόρτισης μικροσυσκευών, κάμερα μπροστά για βίντεο και φωτογραφίες, ακόμα και… AI σύστημα φωνητικής επικοινωνίας του αναβάτη με το scooter, με ακρίβεια 99,9% -όπως υποστηρίζει η VOGE.

Αναμένουμε τώρα περισσότερες πληροφορίες για το SR3, χρόνος άφιξης και τιμή του στην Ελλάδα.

Ετικέτες