Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στον θεσμό ‘Inspirational Mentors’

Με τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου, κ. Πάρη Κυριακόπουλο
Ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος στην inspirational mentor 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/1/2023

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ και μέλος Δ.Σ του JA Greece, κύριος Πάρης Κυριακόπουλος συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στο θεσμό ‘Inspirational Mentors’ του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού επιχειρηματικότητας ‘Junior Achievement Greece.

Ο θεσμός ‘Inspirational Mentors’ έχει ως στόχο να καθοδηγήσει & να εμπνεύσει μαθητές σε όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους startup μέσα από τον διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση – Company Program». Ο διαγωνισμός τελεί για 4η συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κύριος Κυριακόπουλος, ως Inspirational Mentor στο 2o Γενικό Λύκειο Παλλήνης, στην πρώτη συνάντηση που οργανώθηκε, γνωρίστηκε με την ομάδα των μαθητών και μοιράστηκε μαζί τους τη δική του επαγγελματική πορεία & τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα, λαμβάνοντας την ενεργή υποστήριξη & καθοδήγηση από τον κ. Κυριακόπουλο.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.