Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Η MOTUL δώρισε το KTM 790 Adventure: Η στιγμή της κλήρωσης! [VIDEO]

Το τηλεφώνημα που άλλαξε την ζωή ενός τυχερού…

Έναν μεγάλο τυχερό νικητή ανέδειξε η κλήρωση της MOTUL που πραγματοποίησε η Κ. Χαμπής Α.Ε. με βασικό έπαθλο μία ολοκαίνουρια KTM 790 Adventure! Ο κ. Βαγγέλης Κουκάρας από την Κατερίνη, που μέχρι τώρα έκανε motocross όπως είπε και ο ίδιος, θα κυκλοφορεί πλέον όλες τις ώρες με μοτοσυκλέτα και όχι μόνο στην πίστα: Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου έγινε ιδιοκτήτης του KTM 790 Adventure που με γραφικά της MOTUL του χάρισε η Κ. Χαμπής Α.Ε., ο εισαγωγέας των γαλλικών λιπαντικών στην Ελλάδα!

Τέτοια δώρα δεν γίνονται κάθε μέρα και οι άνθρωποι της εταιρίας μας κάλεσαν να παρακολουθήσουμε την κλήρωση από κοντά και να την καταγράψουμε, μαζί με την πρώτη επικοινωνία με τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού!

Για τα ελληνικά δεδομένα η κίνηση αυτή ήταν ασυνήθιστα μεγάλη, καθώς η εισαγωγική εταιρία έπρεπε να προετοιμάσει κατάλληλα τον προϋπολογισμό της ώστε να καταφέρει να κάνει ένα τόσο ακριβό δώρο.

Πόσο μάλιστα όταν δεν συντρέχουν λόγοι διαφήμισης μιας και ήδη κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Θα μπορούσαν να επαναπαυθούν σε δάφνες, αλλά όπως είπε ο και ο κ. Αντώνης Ζερίτης, Γενικός Διευθυντής της Κ. Χαμπής Α.Ε. όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, η εταιρία ήθελε να ανταμείψει τους πελάτες της και για αυτό πραγματοποίησε τον διαγωνισμό αυτό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη μπροστά σε ένα τόσο σημαντικό δώρο, που απαιτούσε μάλιστα την αγορά των λιπαντικών και οι συμμετοχές έτρεχαν μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μερικά μόνο λεπτά πριν την ώρα που σταμάτησε η σελίδα της MOTUL να δέχεται εγγραφές.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, αμέσως μετά το τηλεφώνημα που βλέπετε και στο video, το όνομα του κ. Βαγγέλη ήταν πλέον αναρτημένο στην σελίδα του διαγωνισμού.

Το ΜΟΤΟ έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν σημαντικούς διαγωνισμούς με μεγάλα έπαθλα και ακριβές μοτοσυκλέτες. Ξέρουμε πώς είναι να δίνεις σε έναν άνθρωπο το κλειδί μίας μοτοσυκλέτας που μέχρι πριν δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό του πως θα την οδηγεί και θα είναι δική του!

Είναι κάτι που εύχεσαι να μπορούσες να κάνεις πολλές περισσότερες φορές, και χαίρεσαι πραγματικά με την αμηχανία της στιγμής, με την δική του χαρά που προσπαθεί να μην εκφράσει μπροστά σε αγνώστους και με το γεγονός πως ένας άνθρωπος είναι εκείνη την στιγμή ευτυχισμένος. Από την μεριά των ανθρώπων της MOTUL είδαμε πως το ευχαριστήθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τους, η KTM 790 Adventure ντύθηκε με τα χρώματα της MOTUL και φιλοξενήθηκε με ευλάβεια περιμένοντας τον νέο της ιδιοκτήτη. Παρουσία δική μας παρακολουθώντας την διαδικασία από κοντά, του κ. Αντώνη Ζερίτη Γενικού Διευθυντή της Κ. Χαμπής Α.Ε., του κ. Βασίλη Ευαγγελίδη από την εταιρία GAMES PEOPLE SAY που πραγματοποίησε τον διαγωνισμό και τον Δικηγόρο κ. Αλέξη Φίλιο, η κλήρωση ανέδειξε τον κ. Ευάγγελο Κουκάρα μεγάλο νικητή του διαγωνισμού:

Δείτε το VIDEO:

Καλά χιλιόμετρα στον νέο ιδιοκτήτη της KTM 790 Adventure και θερμά συγχαρητήρια στην Κ. Χαμπής Α.Ε. για το μεγάλο αυτό δώρο.