Η τροχαία έκοψε 378 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα στην Αττική στις 7/3 [VIDEO]

Σε ειδική επιχείρηση με μπλόκα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο - Πέντε συλλήψεις οδηγών για ταχύτητες από 164 έως 209 km/h
Επιχείρηση Τροχαίας για υπερβολική ταχύτητα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/3/2025

Την Παρασκευή 7-3-2025 πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση κατά της υπερβολικής ταχύτητας σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί από το σύνολο των Υπηρεσιών Τροχαίας και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν επί της Λεωφ. Αθηνών, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και επί της Περιφερειακής Υμηττού, 5 οδηγοί για επικίνδυνη οδήγηση καθώς κινούνταν με ταχύτητες από 164 έως 209 km/h, παραβιάζοντας κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας της οδού και εκδηλώνοντας άκρως επιθετική οδηγική συμπεριφορά, από την οποία προέκυψε άμεσος κίνδυνος για τους λοιπούς χρήστες των οδών.

Σημειώνεται ότι ένας από τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε να οδηγεί και υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Τα 5 οχήματα ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανούς ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν 378 διοικητικές παραβάσεις με την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων και ποινών.

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).