Italjet - Νέος τιμοκατάλογος ο οποίος περιλαμβάνει και το Dragster 300

Στα υπόλοιπα δύο μοντέλα της Italjet οι τιμές παρέμειναν οι ίδιες
motomag Italjet - Νέος τιμοκατάλογος ο οποίος περιλαμβάνει και το Dragster 300
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Η KSR Hellas έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο τιμοκατάλογο προτεινόμενης λιανικής των scooter της Italjet, όπου ανάμεσα στα μοντέλα συναντάμε και το Dragster 300.

Στον νέο τιμοκατάλογο της Italjet εκτός από τα Dragster 125 & 200 τα οποία συνεχίζουν να πωλούνται στα 5.695 και 5.995 ευρώ, βρίσκουμε πλέον και το νέο μοντέλο της εταιρείας Dragster 300 το οποίο είδαμε στην EICMA.

To Dragster 300 εφοδιάζεται με έναν τετράχρονο, τετραβάλβιδο και υγρόψυκτο κινητήρα 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 23,8 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. με ροπή 2,65 κιλά στις 6.250 σ.α.λ. Οι αναρτήσεις είναι αμφότερες ρυθμιζόμενες, οι τροχοί είναι 12 ιντσών μπροστά και 13 πίσω, και στα φρένα βρίσκουμε έναν δίσκο 240 χλστ. μπροστά κι έναν 175 χλστ. πίσω. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 11 λίτρων, το ύψος σέλας είναι χαμηλό στα 770 χλστ. και το στεγνό βάρος ανακοινώνεται στα 128 κιλά. Η τιμή του Dragster 300 στην χώρα μάς είναι στα 6.795 ευρώ.

Italjet - Νέος τιμοκατάλογος ο οποίος περιλαμβάνει και το Dragster 300
Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.