Και η MV Agusta στην EICMA

Πληθαίνουν οι δηλώσεις στήριξης
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

20/7/2021

Μετά την Yamaha, η MV Agusta γίνεται η δεύτερη εταιρεία που ανακοινώνει επίσημα την συμμετοχή της στην επερχόμενη EICMA (το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό Σαλόνι μοτοσυκλέτας), το οποίο θα διοργανωθεί από τις 23 ως τις 28 Νοεμβρίου. Μάλιστα η επιβεβαίωση ήρθε μέσω της διοργάνωσης της EICMA όπου τονίζεται και η χρονική περίοδος κατά την οποία το ιταλικό εργοστάσιο σχεδιάζει μια παγκόσμια καμπάνια στρατηγικής σημασίας για τον επαναπροσδιορισμό της θέσης του στην αγορά, με νέα προϊόντα σε καινούργιες κατηγορίες.

Ο Timur Sardarov, CEO της Agusta Motor S.p.A, είπε πως "για την MV Agusta, το Σαλόνι του Μιλάνου είναι ένα ραντεβού που δεν μπορούμε να το χάσουμε, μια Έξθεση με μεγάλο κύρος, όπου οι ιταλικής κατασκευής μοτοσυκλέτες μας, φτιαγμένες με τεχνολογία αιχμής και ιδιαίτερο σχεδιασμό, μπορούν να επιδείξουν το στιλ και τον δυναμισμό τους, όπως και το πάθος που μας διακατέχει τα τελευταία 75 χρόνια. Έχουμε παρουσιάσει τα πιο σημαντικά μοντέλα μας όλα αυτά τα χρόνια στην EICMA και φέτος θα καταφέρουμε για άλλη μια φορά να εκπλήξουμε το κοινό μας και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών του χώρου."

 

 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες