Και ο Ricky Carmichael στο Supercross

Από το

Μαύρο Σκύλο

20/9/2011

O κορυφαίος Αμερικανός αναβάτης Supercross θα εμφανιστεί στο Monster Energy Athens Supercross στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 8 και στις 9 Οκτωβρίου.

Στο χώρο του σταδίου θα λειτουργεί από τις 6 Οκτωβρίου εκθεσιακός χώρος με νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, σκούτερ και αξεσουάρ, ενώ έχουν προγραμματιστεί test rides μοτοσυκλετών, επιδείξεις ΒΜΧ, συναυλίες και διαγωνισμοί. Το μεγάλο φινάλε του τετραήμερου βέβαια θα είναι οι αγώνες Supercross το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής. Με νέα αγωνιστική δομή, νέα σχεδίαση πίστας και δυναμική παρουσία Free Style με τον Remi Bizouard και τον Edgar Toronteras, το Monster Energy Athens Supercross σχεδιάζεται για να είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Σημαντικό γεγονός είναι και η μειωμένη τιμή στο εισιτήριο που ξεκινά από 15 ευρώ, αλλά και η πρόβλεψη για εισιτήριο με τιμή 20 ευρώ στο κάτω διάζωμα και σε αριθμημένες θέσεις. Για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν εγκαίρως τις καλύτερες θέσεις, από τις 15 Σεπτεμβρίου μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 6614100 και 210 6894125, για την προαγορά τους.

Triumph end of Year Offer: Σημαντικές προσφορές με όφελος έως 2.350 ευρώ

Μειώσεις τιμών και δώρα αξεσουάρ και πακέτα εξοπλισμού από την αντιπροσωπεία
Triumph End of Year προσφορές 2025
Από το

motomag

19/12/2025

Η Triumph αποχαιρετά το 2025 με προσφορές σε πολλά δημοφιλή μοντέλα της, από τα 400άρια Speed και Scrambler και τα τρικύλινδρα Tiger 660, 900 και 1200 έως τις modern classic μοτοσυκλέτες της. 

Οι προσφορές της Triumph θα ισχύουν μέχρι το τέλος του 2025 και έχουν ως εξής:

Tiger 900 με δώρο το τριβάλιτσο σετ αξίας 2.300 ευρώ
Tiger 1200 με δώρο το τριβάλιτσο σετ αξίας 2.350 ευρώ
Scrambler 400 X με μείωση τιμής και όφελος 400 ευρώ
Speed 400 με μείωση τιμής και όφελος 300 ευρώ

Tiger Sport 660 με δωρεάν αξεσουάρ Triumph αξίας  750 ευρώ
-Κεντρική βαλίτσα για 2 κράνη
-Σχάρα και βάση βαλίτσας
-Χούφτες

Trident 660 με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 965 ευρώ
-Προστατευτικά πλαισίου
-Κιτ χειρολαβών συνεπιβάτη
-Τσάντα ουράς
-Κυλιόμενα φλας εμπρός & πίσω

Bonneville T100 με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 830 ευρώ
-Συναγερμός
-Κιτ τοποθέτησης συναγερμού
-Συσκευή πλοήγησης Beeline Moto II

Scrambler 900 Icon με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 830 ευρώ
-Συναγερμός
-Κιτ τοποθέτησης συναγερμού
-Συσκευή πλοήγησης Beeline Moto II