Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Κέρδισε ένα KTM 790 Adventure με MOTUL!

Μοναδικό δώρο από MOTUL & Κ. Χαμπής Α.Ε.

Απίθανο δώρο από την Κ. Χαμπής Α.Ε. και την MOTUL, που κληρώνουν ένα ολοκαίνουριο KTM 790 Adventure στα χρώματα της MOTUL με την αγορά των 300V 4T, 7100, 5100, και SCOOTER 4T!!! Κάθε μία συσκευασία που αγοράζετε κι έχει πωληθεί από το επίσημο δίκτυο διανομής της Κ. Χαμπής Α.Ε. είναι και μία συμμετοχή στον διαγωνισμό που διοργανώνει η MOTUL και η K. Χαμπής Α.Ε!

Μπαίνετε στην ειδική σελίδα που έχει φτιαχτεί για τον διαγωνισμό, δηλώνετε τα στοιχεία σας και τον αριθμό της συσκευασίας που σας δίνει το δικαίωμα συμμετοχής κι αρχίζετε να ζείτε το όνειρό για μία νέα KTM 790 Adventure!

Μαζί με το μεγάλο αυτό δώρο, οι συμμετέχοντες διεκδικούν επίσης 25 μπουφάν με το διακριτικό της MOTUL, 50 αναμνηστικά μπλουζάκια MotoGP–MOTUL και 100 σπρέι MOTUL Chain Lube Road C2!

Κάθε συσκευασία 300V 4T, 7100, 5100, και SCOOTER 4T σας δίνει λοιπόν και από μία συμμετοχή στον διαγωνισμό και σε μία πιθανότητα να γίνεται ο ευτυχής κάτοχος μίας KTM 790 Adventure! Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε αναλυτικά το μεγάλο δώρο -  KTM 790 Adventure!

 

Μάθετε περισσότερα για την Κ.Χαμπής Α.Ε.