KTM 790 DUKE - Με δώρο το Quickshifter+

Αφορά τόσο τα μοντέλα του 2023 που υπάρχουν άμεσα σε απόθεμα όσο και τα μοντέλα του 2024!
motomag KTM 790 DUKE – Με δώρο το Quickshifter+
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

27/2/2024

Η προωθητική ενέργεια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για το μοντέλο 790 DUKE συνεχίζεται και το 2024, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως όσοι αγοράσουν το “νυστέρι” της ΚΤΜ θα λάβουν δώρο το quickshifter+.

Το 790 Duke εφοδιάζεται με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και 8,87 κιλά ροπής, με το γυμνό μοντέλο της ΚΤΜ να χρησιμοποιεί WP APEX ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό πίσω αμορτισέρ.

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά έχουμε 4 Riding Modes, τα RAIN, STREET και SPORT του βασικού εξοπλισμού και το προαιρετικό TRACK το οποίο βοηθά τον αναβάτη να ρυθμίσει το traction control και την απόκριση του γκαζιού.

O βασικός εξοπλισμός επίσης περιλαμβάνει:
● Cornering sensitive Motorcycle Traction Control (MTC)
● Cornering ABS με SUPERMOTO mode
● 4 Ride modes για να αλλαγή ρυθμίσεων στον κινητήρα και επέμβασης στο MTC
● Έγχρωμη οθόνη TFT 5-ιντσών
● LED φώτα

Για περισσότερες πληροφορίες για το 790 Duke αλλά και για τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες