ΛΕΜΟΤ - Ανάδειξη νέου ΔΣ

ΛΕΜΟΤ νέο ΔΣ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/3/2023

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΛΕΜΟΤ, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι εκλογές -παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου- που ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ:

"Κατόπιν συνεδριάσεως που διεξήχθη την ίδια ημέρα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ.  

Το νέο ΔΣ της ΛΕΜΟΤ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος Χατζηδάκης Ανδρέας
  • Αντιπρόεδρος Καράμπελας Παναγιώτης
  • Γ. Γραμματέας Δρακούλη Παρασκευή
  • Ταμίας Φεραρόλης Σταμάτης
  • Έφορος αγωνιστικού Κόντης Πάρις
  • Έφορος εκδηλώσεων & Δημοσίων σχέσεων Βασιλάκης Γεώργιος
  • Έφορος εκδρομικού Διαμαντόπουλος Νικόλαος
  • Έφορος υλικού Ζωάννος Σταύρος
  • Μέλος Λιούλια Μαριαλένα

Το νέο Δ.Σ της ΛΕΜΟΤ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 5ης Μαρτίου του 2023 Και υπόσχεται την συνέχιση του έργου της λέσχης μας όπου από το 1979 με κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία βρίσκεται πάντα δίπλα στον μοτοσυκλετιστή."

Ετικέτες

Πρόστιμο 150.000 ευρώ σε βενζινάδικο που είχε ξανά πιαστεί για πειραγμένους μετρητές

Για ακόμη μία φορά σφάλμα σε συστήματα μέτρησης καυσίμων εντόπισε η Διεύθυνση Ανάπτυξης
antlia
Από το

motomag

2/1/2026

Συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής σε πρατήριο καυσίμων στα Άνω Λιόσια, ύστερα από έλεγχο που αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους οδηγούς ανακαλύπτοντας σφάλματα στους μετρητές καυσίμων.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις:

Με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 1615698/29-12-2025 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικής Αττικής επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά εκατόν πενήντα χιλιάδων  ευρώ (150.000,00€)  στην εταιρεία  «ΒΣ ΟΙΛ Ε.Ε. ή VS OIL Ε.Ε.», στα Άνω Λιόσια, διότι κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής-Δ/νση Ανάπτυξης Κ.Τ. Αθηνών σε συνεργασία με κλιμάκια ελέγχων  της  Ασφάλειας Αττικής, της ΑΑΔΕ/ΕΛΥΤ και της Δ.Α.Ο.Ε. διαπίστωσαν καταδολίευση των συστημάτων μέτρησης/μετρητών ποσότητας καυσίμων κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Ν. 4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων “τρώει” πρόστιμο για σφάλμα στους μετρητές καυσίμων, καθώς τον Σεπτέμβριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η Περιφέρεια Αττικής υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας, της νομιμότητας και της προστασίας των πολιτών από αθέμιτες πρακτικές στην αγορά καυσίμων.