ΛΕΜΟΤ - Ανάδειξη νέου ΔΣ

ΛΕΜΟΤ νέο ΔΣ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/3/2023

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΛΕΜΟΤ, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι εκλογές -παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου- που ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ:

"Κατόπιν συνεδριάσεως που διεξήχθη την ίδια ημέρα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ.  

Το νέο ΔΣ της ΛΕΜΟΤ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος Χατζηδάκης Ανδρέας
  • Αντιπρόεδρος Καράμπελας Παναγιώτης
  • Γ. Γραμματέας Δρακούλη Παρασκευή
  • Ταμίας Φεραρόλης Σταμάτης
  • Έφορος αγωνιστικού Κόντης Πάρις
  • Έφορος εκδηλώσεων & Δημοσίων σχέσεων Βασιλάκης Γεώργιος
  • Έφορος εκδρομικού Διαμαντόπουλος Νικόλαος
  • Έφορος υλικού Ζωάννος Σταύρος
  • Μέλος Λιούλια Μαριαλένα

Το νέο Δ.Σ της ΛΕΜΟΤ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 5ης Μαρτίου του 2023 Και υπόσχεται την συνέχιση του έργου της λέσχης μας όπου από το 1979 με κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία βρίσκεται πάντα δίπλα στον μοτοσυκλετιστή."

Ετικέτες

BMW S 1000 RR: Ανάκληση για πιθανό πρόβλημα στον κεντρικό διακόπτη

Η ανάκληση που είχε ανακοινωθεί στις ΗΠΑ επηρεάζει εν τέλει και ευρωπαϊκά μοντέλα
bmw-s1000rr
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/9/2026

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Ιούλιος, η BMW Motorrad εκκίνησε μια διαδικασία ανάκλησης των S 1000 RR στις ΗΠΑ για ένα ζήτημα που ενδέχεται να εμφανιστεί στον κεντρικό διακόπτη των μοτοσυκλετών με υπό συνθήκες επικίνδυνες συνέπειες.

Αυτή αποδεικνύεται πως αφορά και ευρωπαϊκά μοντέλα και μεταξύ αυτών και ελληνικά, γεγονός που επισημοποιείται μέσω ανάκλησης που διενεργεί η BMW Motorrad Hellas.

Το πιθανό πρόβλημα αφορά στην κλειδαριά ανάφλεξης, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υποστεί φθορά από τους κραδασμούς της μοτοσυκλέτας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή της ηλεκτρικής επαφής εντός της κλειδαριάς με κίνδυνο να διακοπεί η λειτουργία ανάφλεξης. Αυτό σημαίνει σβήσιμο του κινητήρα και απώλεια όλων των ηλεκτρικών λειτουργιών (φώτα, οθόνη/πίνακας οργάνων, συστήματα υποβοήθησης), προφανώς κάτι που δεν θέλει κανείς να του συμβεί ενόσω η μοτοσυκλέτα είναι σε κίνηση, καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια ελέγχου της.

Τα μοντέλα που εμπίπτουν στην παραπάνω ανάκληση ασφαλείας είναι τα ακόλουθα:

  • S 1000 RR (K67, 0E20/0E21/0E23/0E24)
  • S 1000 RR (K67 11, 0E60/0E61/0E63/0E64)
  • S 1000 RR (K67 MU2, 0P21/0P23/0P20/0P24)

Για τη διενέργεια της ανάκλησης ασφαλείας, παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι πελάτες να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε κατάστημα του Επίσημου Δικτύου της BMW Motorrad Hellas.