ΛΕΜΟΤ - Ανάδειξη νέου ΔΣ

ΛΕΜΟΤ νέο ΔΣ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/3/2023

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΛΕΜΟΤ, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι εκλογές -παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου- που ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ:

"Κατόπιν συνεδριάσεως που διεξήχθη την ίδια ημέρα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ.  

Το νέο ΔΣ της ΛΕΜΟΤ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος Χατζηδάκης Ανδρέας
  • Αντιπρόεδρος Καράμπελας Παναγιώτης
  • Γ. Γραμματέας Δρακούλη Παρασκευή
  • Ταμίας Φεραρόλης Σταμάτης
  • Έφορος αγωνιστικού Κόντης Πάρις
  • Έφορος εκδηλώσεων & Δημοσίων σχέσεων Βασιλάκης Γεώργιος
  • Έφορος εκδρομικού Διαμαντόπουλος Νικόλαος
  • Έφορος υλικού Ζωάννος Σταύρος
  • Μέλος Λιούλια Μαριαλένα

Το νέο Δ.Σ της ΛΕΜΟΤ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 5ης Μαρτίου του 2023 Και υπόσχεται την συνέχιση του έργου της λέσχης μας όπου από το 1979 με κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία βρίσκεται πάντα δίπλα στον μοτοσυκλετιστή."

Ετικέτες

Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]

Δεν πήρε την φόρα που χρειαζόταν λόγο βροχής
Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/11/2025

Ο 36χρονος stunt rider Lurrique Ferrari, σκοτώθηκε κατά την διάρκεια επίδειξης στο τεράστιο θεματικό πάρκο Beto Carrero, νοτίως του Σάο Πάολο κατά την διάρκεια του Hot Wheels Epic Show, μία δημοφιλής επίδειξη με μοτοσυκλέτες που αποτελούσε ατραξιόν για το πάρκο.

Έμπειρος και με μεγάλο κοινό που τον ήξερε και τον παρακολουθούσε, ο Lurrique Ferrari τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν δεν καθάρισε ένα από τα άλματα και τράκαρε πάν στην ράμπα προσγείωσης.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Marieta Konder Bornhausen Hospital όπου λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε θάνατός του και κηδεύτηκε σήμερα παρουσία πορείας εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών.

Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]

Το πάρκο έχει αναστείλει το Hot Wheels Epic Show με μία διαρροή από το γραφείο του εισαγγελέα της Santa Catarina, να κάνει λόγο για διαδρομή που θα μπορούσε να είναι καλύτερα σχεδιασμένη, αν εστίαζε λιγότερο στην πιστότητα με το δημοφιλές παιχνίδι και περισσότερο στην ασφάλεια των stunt rider.

Ωστόσο ακριβώς ένα χρόνο πριν, στο ίδιο πάρκο, ένας άλλος μοτοσυκλετιστής έχασε την ζωή του με παρόμοιο τρόπο και μάλιστα οι ανακοινώσεις για τα συλλυπητήρια είναι καρμπόν αλλάζοντας τα ονόματα.

Για την απόδοση ευθυνών, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η αιτία για την οποία η μοτοσυκλέτα του Lurrique Ferrari δεν έφτασε την απαραίτητη ταχύτητα για να καθαρίσει το άλμα καθώς και τι μέτρα είχαν ληφθεί κατά τον σχεδιασμό, για να περιορίζεται ο τραυματισμός σε περίπτωση που δεν καθαρίσει κανείς το άλμα.

 

Σκοτώθηκε **stunt rider **σε επίδειξη **Hot Wheels!** https://www.motomag.gr/news/epikairotita/nekros-stunt-rider-sto-hot-wheels-epic-show-skotothike-o-lurrique-ferrari-sto

Posted by Moto Magazine Greece on Thursday, November 27, 2025

 

 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.