ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
motomag ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/1/2024

H Λ.Ε.ΜΟΤ. έκανε γνωστό πως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην έδρα της λέσχης στην οδό Σφιγγός 13 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι αθλητές της για την αγωνιστική σεζόν του 2023.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η εκδήλωση θα γίνει ΕΔΩ το Σάββατο 10  Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00, στην έδρα της Λέσχης, Σφιγγός 13, Αθήνα 117 45.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 923 0082

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ.

ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Ετικέτες

Αναβαθμισμένος ο ρόλος της BMW Motorrad στον ACEM: Νέος πρόεδρος ο Markus Flasch!

Η γενική συνέλευση της ACEM επικύρωσε τη διαδοχή του Roberto Colaninno της Piaggio από τον Γερμανό ομόλογό του
acem-board
Από αριστερά: Claudio Domenicali, Clément Villet, Markus Flasch και Michele Colaninno
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/6/2026

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών, ACEM, διοργάνωσε την ετήσια γενική της συνέλευση στο κτίριο BMW Welt στο Μόναχο, φιλοξενούμενη από τη BMW Motorrad. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλης της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ευρώπης για μια ανασκόπηση των εξελίξεων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες που θα ακολουθήσει η ACEM.

Στα πλαίσια της συνέλευσης έγινε και η εκλογή του νέου προέδρου, στη θέση του οποίου εξελέγη ο Markus Flasch, διευθύνων σύμβουλος της BMW Motorrad, με τη θητεία του να ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2026.

Ο Γερμανός αναλαμβάνει τα ηνία της ACEM για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Michele Colaninno (διευθύνων σύμβουλος Piaggio Group), σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εξωγενείς αντιξοότητες που επηρεάζουν βαθιά την ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας.

acem
H Γενική Συνέλευση του ACEM, με τον νέο πρόεδρο δεύτερο από αριστερά

Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν σε προτεραιότητα είναι τρεις:

  • Η ενσωμάτωση των δικύκλων στο πλάνα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις,
  • Η προώθηση της απεξάρτησης από τον άνθρακα στη βιομηχανία χωρίς να πληγεί η ανταγωνιστικότητά της και
  • Η προώθηση της μοτοσυκλέτας στον τουρισμό και τον αθλητισμό ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Το προεδρείο της ACEM απαρτίζεται πλέον από τον πρόεδρο και τρεις αντιπροέδρους, τους Michele Colaninno (Piaggio Group), Claudio Domenicali (Ducati Motor Holding) και Clément Villet (Yamaha Motor Europe N.V.).

Ετικέτες