ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
motomag ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/1/2024

H Λ.Ε.ΜΟΤ. έκανε γνωστό πως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην έδρα της λέσχης στην οδό Σφιγγός 13 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι αθλητές της για την αγωνιστική σεζόν του 2023.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η εκδήλωση θα γίνει ΕΔΩ το Σάββατο 10  Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00, στην έδρα της Λέσχης, Σφιγγός 13, Αθήνα 117 45.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 923 0082

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ.

ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Ετικέτες

Σχεδιαστής Kawasaki KLE500: “Πρώτο βήμα για ράλι οδήγηση” [Βίντεο]

Η αναγέννηση του KLE500 ξεκίνησε από την πένα του Kohei Akita, σχεδιαστή της Kawasaki που ανέλαβε να συνδέσει το παρελθόν του μοντέλου με τις σύγχρονες τάσεις των adventure μοτοσυκλετών
Kawasaki KLE500 designer video
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/2/2026

Έχοντας εργαστεί πάνω σε γνωστά και δημοφιλή μοντέλα της Kawasaki, όπως τα ZX-10R, Versys X και KX450, ο Ιάπωνας σχεδιαστής είχε έναν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι αυτό που σχηματοποιεί την κρίσιμη πρώτη εντύπωση στο κοινό.

Υπηρετώντας το σλόγκαν “Life's a Rally - Ride It”, με το οποίο η Kawasaki λάνσαρε το νέο KLE500, ο Akita συνδυάζει σχεδιαστικά γονίδια από τον κόσμο των ράλι σε μια μοτοσυκλέτα που εκ των πραγμάτων προϋποθέτει πρακτικές αξίες.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με τον Kohei Akita να περιγράφει την έμπνευση και τις απαιτήσεις που καθορίζουν το σχεδιαστικό πλαίσιο του KLE500, καθώς και τα στοιχεία που ενσωμάτωσε για να τις υπηρετήσει.

 

Ετικέτες