ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
motomag ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/1/2024

H Λ.Ε.ΜΟΤ. έκανε γνωστό πως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην έδρα της λέσχης στην οδό Σφιγγός 13 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι αθλητές της για την αγωνιστική σεζόν του 2023.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η εκδήλωση θα γίνει ΕΔΩ το Σάββατο 10  Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00, στην έδρα της Λέσχης, Σφιγγός 13, Αθήνα 117 45.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 923 0082

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ.

ΛΕΜΟΤ - Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2023
Ετικέτες

Harley-Davidson - Ξεπλήρωσε δάνειο 700 εκατ. ευρώ νωρίτερα από την προθεσμία

Μια αισιόδοξη νότα για την αμερικάνικη εταιρεία που διανύει δύσκολες εποχές
Harley-Davidson αποπληρωμή δανείου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2026

Η Harley-Davidson Financial Services, η χρηματοοικονομική θυγατρική της Harley-Davidson, ανακοίνωσε ότι θα εξοφλήσει πλήρως ένα μεγάλο δάνειο που είχε πάρει από επενδυτές, λίγο νωρίτερα από όσο ήταν υποχρεωμένη να το κάνει -γεγονός που δείχνει ικανοποιητική ρευστότητα, ενώ μέσω της πιο γρήγορης αποπληρωμής η εταιρεία γλιτώνει περαιτέρω τόκους.

Το δάνειο αυτό είχε δοθεί μέσω ομολόγων συνολικής αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5,125% και κανονικά θα έληγε “μέσα στο 2026”. Με την ανακοίνωση αυτή, η εταιρεία ενημερώνει ότι στις 15 Μαρτίου 2026 θα επιστρέψει στους επενδυτές όλο το ποσό των ομολόγων, δηλαδή το αρχικό κεφάλαιο, μαζί με τους τόκους που έχουν συσσωρευτεί μέχρι εκείνη την ημέρα.

Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι τα χρήματα για την αποπληρωμή θα προέλθουν από τα διαθέσιμα μετρητά που ήδη έχει στο ταμείο της. Αφού ολοκληρωθεί η αποπληρωμή, τα συγκεκριμένα ομόλογα δεν θα υπάρχουν πλέον ως χρηματοοικονομικό προϊόν. Για αυτόν τον λόγο θα ζητηθεί από το χρηματιστήριο Euronext Dublin να αφαιρέσει τα ομόλογα από τη λίστα των τίτλων που διαπραγματεύονται εκεί.

Επισημαίνεται πως μια εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να πληρώσει νωρίτερα ένα τέτοιο δάνειο για διάφορους λόγους. Συχνά αυτό συμβαίνει όταν έχει αρκετά διαθέσιμα χρήματα και θέλει να μειώσει τα χρέη της. Με την πρόωρη εξόφληση σταματά να πληρώνει τόκους στο μέλλον, άρα μειώνει το κόστος χρηματοδότησης. Μπορεί επίσης να το κάνει αν σκοπεύει να δανειστεί ξανά με καλύτερους όρους, δηλαδή με χαμηλότερο επιτόκιο, ή αν θέλει να βελτιώσει τη γενική οικονομική της εικόνα μειώνοντας το συνολικό της χρέος.

Ετικέτες