Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Μετά την επιτυχία του Dirt Track Gathering, έρχεται το DirtFest Tour!

Πρώτη στάση στη Θεσσαλία με αγώνες, μουσική, φαγητό και πολλά άλλα!

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το πρώτο Dirt Track Gathering του Zulap Crew τον περασμένο Ιούλιο στην αθήνα, το Dirt Fest Tour ξεκινάει το ταξίδι του για τη Θεσαλλία με προορισμό το Trigas Compound που βρίσκεται στη Ζηλευτή Τρικάλων. Συγκεκριμένα, το μέρος αποτελεί το προπονητήριο των αδερφών Τρίγκα και από τις 20 έως τις 21 Οκτωβρίου θα ανοίξει της πόρτες του στο κοινό.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα η διοργάνωση έχει μεριμνήσει για όσους θεατές έρχονται από τα άλλα μέρη της χώρας και θέλουν να κατασκηνώσουν μαζί με το Zulap Crew στη πίστα, να έχουν μειωμένες τιμές στην ενοικίαση των αυτοκινούμενων.

Η πίστα (που αποτελεί τμήμα μιας μεγαλύτερης διαδρομής μήκους ενός χιλιομέτρου) έχει το κατάλληλο σχεδιασμό για αγώνες flat track όντας οβάλ σχήματος, ενώ παράλληλα έχει μήκος 200 μέτρα. Ακόμη, το μικρό ποσοστό πέτρας στο έδαφος της ευρύτερης έκτασης το κάνει ιδανικό για flat track, enduro και mx, ενώ το κλίμα της περιοχής έχει την κατάλληλη υγρασία ώστε να μην σηκώνεται σκόνη.

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον αγώνα το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: Για όλο το διήμερο στο flat track 30€ ανά αναβάτη, ενώ για αγώνες “Time trial Challenge” ανέρχεται στα 5€ ανά αναβάτη. Στο διαγωνισμό flat track μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν με ό,τι δίκυκλο επιθυμούν, από παπί…μέχρι τετρακύλινδρο! Μόλις οι συμμετοχές κλείσουν οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε κατηγορίες βάσει των μοτοσυκλετών τους και οι νικητές θα λάβουν τα βραβεία τους.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διημέρου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν test rides στα μοντέλα της BETA του 2019 και στα ανανεωμένα μοντέλα της Gas Gas. Ακόμα θα υπάρχει υπαίθριο παζάρι με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά/αξεσουάρ/ρούχα για όσους επιθυμούν είτε να αγοράσουν είτε να πουλήσουν, ενώ το φαγητό και το ποτό θα διατίθεται υπό τους ήχους της μουσικής.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν στις 17/10/2018:  https://forms.zohopublic.eu/zulap/form/Eventregistration/formperma/VVtZvBmnzzMEZLw6T_cULkwJSMldJLXhXdaFJ5O_DhU 

 

Πρόγραμμα 2ημέρου

Σάββατο 20/10

Flat Track workshop & training: όλη μέρα

Εγγραφές Time Trial Challenge:  12:00 - 13:00

Time Trial Challenge: 14:00 – 17:00

Time Trial awards: 17:30

Κυριακή 21/10

Flat Track Training 10:00 – 13:00

Flat Track battles 14:00 – 17:00

Flat Track awards: 17:30

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: zulapmoto@gmail.com ή στη σελίδα του facebook zulap, ενώ για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση των αυτοκινούμενων μπορείτε να βρείτε στο camperclub.gr