Μια παλιά διαφήμιση του Rossi, είναι το πιο αστείο video που έχει κάνει μέχρι τώρα...

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/10/2015

Τι κάνει ο άνθρωπος για να κρατήσει ένα συμβόλαιο... Γιατί όλοι βλέπουν την γκλαμουριά, και ξεχνούν τι έχει προηγηθεί! 

 

Το διαφημιστικό του Yamaha Crypton X, που βέβαια έχει άλλο όνομα σε κάθε χώρα που πωλείται, πρέπει να είναι η πιο αστεία δουλειά που έχει κάνει ο Rossi για την Yamaha! Πρόκειται για παλίο video, και από την στιγμή που το αποκαλεί "Jupiter MX" καταλαβαίνουμε ότι η διαφήμιση ήταν για την Ινδονησία, ενώ το καλύτερο σημείο πρέπει να είναι στην αρχή, που του βάζουν τις φωνές, λέγοντας του: "Πώς πας έτσι, εδώ δεν είναι Βιετνάμ ή Κίνα"!!!

 

Αν είναι σωστή η αυτόματη μετάφραση, η ατάκα είναι ακόμα πιο αστεία και από την έκφραση του τύπου, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της Ινδονησίας, τα πράγματα είναι χειρότερα κι από το Βιετναμ, και σίγουρα δίνει κι άλλα μαργαριτάρια, αλλά μετά η μετάφραση χάνεται τελείως...

 

Αν πάλι είμασταν κι εμείς 250 εκατομμύρια, όπως οι Ινδονήσιοι, μπορεί να βλέπαμε αντίστοιχη διαφήμιση για το Crypton X, αντί για εξοχή όμως κάπου στο κέντρο με βαλίτσα courier ή καλύτερα βράδυ, στις δυτικές συνοικίες να κάνουν «ντόνατ» στην πλατεία!!

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες