Moto Island Official Valentino Rossi Experience - Videogame με τον “γιατρό” στην πλατφόρμα Roblox

Από την Dubit Games και την VR46 Metaverse
Moto Island Official Valentino Rossi Experience
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/3/2023

Το νέο εγχείρημα με τη σφραγίδα του Valentino Rossi είναι το επίσημο Videogame “Moto Island Official Valentino Rossi Experience” στην πλατφόρμα Roblox.

Με το Moto Island θέλουμε να δώσουμε δημοσιότητα στο άθλημα των αγώνων μοτοσυκλέτας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού”, δήλωσε ο Rossi. “Η διαδραστικότητα και η επικοινωνία με τους φαν μου ήταν πάντα πολύ σημαντικός παράγοντας στην καριέρα μου. Και τώρα είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να κάνω το ίδιο με τη νεότερη γενιά μέσα από το Roblox.”

Αν δεν γνωρίζετε τι είναι το Roblox, τότε σίγουρα ξέρουν τα παιδιά σας. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες / προγραμματιστές να σχεδιάζουν τα δικά τους παιχνίδια, και να παίζουν μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που δημιουργούνται από άλλους χρήστες. Η πλατφόρμα φιλοξενεί παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης που κατασκευάζονται από εικονικούς κύβους τύπου Lego -σε μετάφραση, με αρκετά χοντροκομμένα γραφικά. Από το καλοκαίρι του 2019, το Roblox έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, ενώ σύμφωνα με το Youtube Gaming στο 2020 το Roblox βγήκε δεύτερο σε προβολές στο YouTube με 75 δισεκατομμύρια προβολές.

Το παιχνίδι της VR46 Metaverse βάζει τον παίχτη στο τιμόνι μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, με τους αγώνες να λαμβάνουν χώρα σε διάφορες εντυπωσιακές πίστες και διαδρομές, στα πρότυπα παιχνιδιών όπως το Mario Kart.

Μέχρι και 30 αγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να “ξεκλειδώσουν” πολλές μοναδικές μοτοσυκλέτες και βελτιώσεις που θα τους κάνουν ταχύτερους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους αξεσουάρ όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, ενώ στο παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του ακόμα και ένας συνεπιβάτη… χελώνα, όπως μια από τις μασκότ του γιατρού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, ΕΔΩ.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.