Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTO Test Ride Event 2017: Να είστε εκεί!

Το μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης!

Μετράμε πλέον αντίστροφα τις ημέρες για τις 6 και 7 Μαΐου, το πρώτο δηλαδή Σαββατοκύριακο του επόμενου μήνα, που το πρόγραμμά σας πρέπει να λέει ΜΕΓΑΡΑ και τίποτα περισσότερο! Το Test Ride Event του MOTO που ξεκίνησε το ’15 ως ένα τεράστιο πείραμα, έχει ήδη καθιερωθεί σαν θεσμός και επιστρέφει δυναμικά με τις καινούριες μοτοσυκλέτες του 2017, και πάλι στην πίστα, και πάλι δωρεάν, και πάλι για δύο ολόκληρες μέρες για όλους τους φίλους του MOTO!

Στο MOTO κάθε εκδήλωσή μας πρέπει να περιλαμβάνει οδήγηση και το Test Ride Event είναι από τα καλύτερα παραδείγματα: Περισσότερες από 75 μοτοσυκλέτες και σκούτερ, όλες καινούριες, όλες σε άριστη κατάσταση για να τις οδηγήσετε στην πίστα, με μόνη προϋπόθεση πέρα από τον εξοπλισμό σας- την καλή διάθεση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το MOTO! Το Test Ride Event έχει λοιπόν μία πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία, που είναι να προσφέρει στους φίλους συμμετέχοντες την ευκαιρία να οδηγήσουν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στην πίστα, κάποια από τα καινούρια μοντέλα! Σε μία διαδικασία που είναι πλέον γνωστή, με τις μοτοσυκλέτες να διαλέγουν τους αναβάτες τους, το Test Ride Event προετοιμάζεται αυτές τις μέρες να υποδεχτεί τον κόσμο με στόχο να σπάσουμε ξανά το ρεκόρ μας: Πέρσι καταφέραμε κάθε γκρουπ μοτοσυκλετών, να αναχωρεί μέσα σε 1,5 λεπτό! Αυτό έγινε με την συνεργασία φυσικά του κόσμου και με το υπέροχο κλίμα που επικρατούσε. Με την τόσο μεγάλη ταχύτητα πλήρωσης των ξεχωριστών γκρουπ, καταφέραμε πέρσι η αναμονή ανάμεσα σε κάθε test ride του κάθε συμμετέχοντα, όταν στην πίστα ήταν περισσότερα από 1.000 άτομα, να μην ξεπερνά τα 20 με 25 λεπτά! Είκοσι λεπτά για να ξανά οδηγήσεις κι ας ήσουν ένας ανάμεσα σε τόσους πολλούς!

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, θα ξεκινήσουμε στις 9:00 το πρωί με την λήξη να είναι όμως στις 18:00 και τις δύο μέρες.

Απαραίτητος εξοπλισμός:
Κράνος, μπουφάν με προστασίες, γάντια, μακρύ τζην παντελόνι, μπότες ή μποτάκια μοτοσυκλετιστικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να οδηγήσετε αν έρθετε μέχρι τα Μέγαρα με αθλητική φόρμα ή κοντό παντελόνι ή/και αθλητικά παπούτσια! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα μπορεί να γίνει καμία έκπτωση στον ελάχιστο εξοπλισμό ασφαλείας που θα πρέπει να έχετε μαζί σας. Τα υπόλοιπα όμως τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Για να γίνει δεκτή η εγγραφή, πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα πρέπει να προσκομίσετε έγκυρο δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Οδηγείτε μονάχα τις μοτοσυκλέτες που προβλέπονται από το δίπλωμά σας! Δεκτά είναι τα διπλώματα όλων των κατηγοριών, αλλά θα μπορείτε να οδηγήσετε μοντέλα μοτοσυκλετών που προβλέπονται από την κατηγορία διπλώματος.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, για πολλοστή φορά, ότι κανείς δεν θα μπορεί να οδηγήσει αν έρθει με κάτι λιγότερο σε εξοπλισμό από αυτά που γράφουμε, όπως αθλητική φόρμα, ή αθλητικό παπούτσι. Με την αιτιολογία ότι έχετε ταξιδέψει από πολύ μακριά για να έρθετε στο test ride, ζητώντας μας να κάνουμε τα στραβά μάτια για το αθλητικό παπούτσι, ή την φόρμα ή το κοντό παντελόνι (όσο περίεργο κι αν ακούγεται, έχει έρθει κάποιος με κοντό παντελόνι ζητώντας να οδηγήσει στην πίστα) το μόνο που συμβαίνει είναι να μας κάνετε να στεναχωριόμαστε περισσότερο, με το να μην σας δεχτούμε, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καμία έκπτωση στην ασφάλεια. Το αθλητικό παπούτσι μπορεί πολύ εύκολα να φύγει από το πόδι σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα, όσο καλά κι αν είναι δεμένο, για αυτό το ελάχιστο για το test ride είναι το μποτάκι, όπως το ελάχιστο είναι το τζην παντελόνι.

κανείς δεν θα μπορεί να οδηγήσει αν έρθει με κάτι λιγότερο από τον απαραίτητο εξοπλισμό που αναφέρεται αναλυτικά

Πάρετε λοιπόν τον απαραίτητο εξοπλισμό και ελάτε το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου στην πίστα των Μεγάρων για το φετινό Test Ride Event 2017! Να είστε όλοι εκεί!

 
Δείτε μερικά από τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή:
 
SUZUKI DL650A
SUZUKI DL1000A
SUZUKI DL1000XA
SUZUKI SV650A
SUZUKI GSX-S750A
SUZUKI GSX-S1000A
SUZUKI UH200A
SUZUKI AN650Z
SUZUKI UK110
              
              
HONDA X-ADV (2 μοτοσυκλέτες) 
HONDA AFRICA TWIN DCT
HONDA AFRICA TWIN MT
HONDA NC750-X DCT
HONDA CROSSRUNNER
HONDA CBR500R
HONDA CB500X
HONDA CB500F
HONDA CB650F
HONDA CRF250 RALLY
HONDA INTEGRA
              
HONDA PCX 125
HONDA ASTREA GRAND
HONDA SUPRA-X HELMIN
HONDA FORZA 125
HONDA SH150
HONDA SH300
HONDA CB125-F
HONDA MSX125
 
HONDA SH MODE 125
HONDA VISION 110
              
BMW Motorrad                R nineT Racer
BMW Motorrad                G 310 R
BMW Motorrad                S 1000 XR
 
              
ROYAL ENFIELD CLASSIC 500
ROYAL ENFIELD CONTINENTAL GT
 
BENELLI                BN251
BENELLI                BN302
              
Piaggio                Beverly 300 ABS                          
Piaggio                Liberty 150 IGET S ABS
Piaggio                Medley 150 ABS                          
Piaggio                Beverly 350 ST                          
Piaggio                MP3 300 ABS

Moto Guzzi          V7 III Stone
              
TRIUMPH            BONNEVILLE T100
TRIUMPH            STREET CUP
TRIUMPH            STREET SCRAMBLER
TRIUMPH            BOBBER
TRIUMPH            STREET TRIPLE 800 RS
TRIUMPH            TIGER SPORT
              
SYM       CITYCOM 300i ABS
SYM       CRUISYM 300i ABS
SYM       ST 200 ABS
 
KYMCO XCITING 400i ABS
KYMCO DOWNTOWN 350i ABS
KYMCO XTOWN 300i ABS
KYMCO AGILITY 16+ 150i ABS
KYMCO PEOPLE one 125i CBS
KYMCO XTOWN 125 CBS
 
Yamaha TRACER 900 (2 μοτοσυκλέτες)
Yamaha ΤRACER 700 (2 μοτοσυκλέτες)
Yamaha ΜΤ-10
Yamaha MT-09
Yamaha MT-07
Yamaha XSR900
Yamaha TMAX SX – (πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα)
Yamaha XMAX400
Yamaha TRICITY 155
Yamaha NMAX 155
Yamaha XV950 SCR Scrambler – (πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα)
 
Harley Davidson Street 750
Harley Davidson Iron 883
Harley Davidson Roadster 1200
 
Kawasaki Versys 650
Kawasaki Versys-X 300
Kawasaki Z 900
Kawasaki Z 300
Kawasaki Z 650
Kawasaki Ninja 650
 
Brixton Two Five One
 
Orcal Classica 125

Το MOTO Test Ride Event γίνεται με την ευγενική χορηγία της Bridgestone, την ιατρική υποστήριξη της TMA και την συνεργασία του California Superbike School

Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία: 6-7 Μαΐου 2017 και την τοποθεσία: Athens Circuit Μέγαρα, ώστε να μην λείψετε από το μεγαλύτερο Test Ride, που έχει γίνει πλέον θεσμός!