QJMOTOR Premium Test Ride Tour 2024 - Επόμενος σταθμός στην Ξάνθη

Από τις 10 έως και τις 12 Οκτωβρίου
QJMOTOR Test Ride Tour 2024 - Ξάνθη
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

9/10/2024

Στην πόλη της Ξάνθης από αύριο, 10 Οκτωβρίου θα βρίσκονται τα μοντέλα της QJMOTOR, δίνοντας την ευκαιρία στους μοτοσυκλετιστές της Β. Ελλάδας να τα οδηγήσουν και να τα γνωρίσουν από πρώτο χέρι.

To Test Ride Tour 2024 της QJMOTOR θα βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν έγκυρο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια) να οδηγήσουν τις ολοκαίνουργιες SRT 550S και SRT 700S.

QJMOTOR Test Ride Tour 2024 - Ξάνθη

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες της QJMOTOR έχουν τον πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας στην κατηγορία τους σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία, ενώ διαθέσιμη για test ride θα είναι και η SVT 650 με τον V2 κινητήρα και το scooter Fort 350.

Τα test ride θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα "MOTOTAMIAS" που βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 20. Κλείστε το δικό σας ραντεβού με τις μοτοσυκλέτες της QJMOTOR στο 2541023575.

Ώρες διεξαγωγής των test ride έχουν ως εξής:

Πέμπτη (10/10):    09:00–16:00
Παρασκευή (11/10): 09:00–16:00
Σάββατο (12/10): 09:00–14:00

90χρονος οδηγούσε ανάποδα στην Αττική οδό! - Χωρίς δίπλωμα από το 2018

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από την Τροχαία πριν συμβούν τα χειρότερα
attiki odos
Από τον

Παύλο Καρατζά

4/9/2026

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αττική Οδό, όταν 90χρονος οδηγός αυτοκινήτου εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο ύψος του Κορωπίου, με την Τροχαία να τον ακινητοποιεί στο Μαρκόπουλο και να διαπιστώνει ότι το δίπλωμά του είχε λήξει το 2018!

Το περιστατικό μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά το επίσης απίστευτο γεγονός που υπάρχει και σε video, όταν μοτοσυκλετιστής κατέγραψε ηλικιωμένη με Mercedes ανάποδα στην Αθηνών-Κορίνθου. Ελπίζουμε πάντως περιστατικά σαν κι αυτά να μην είναι μία νέα μόδα της τρίτης ηλικίας και να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας (31/08), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 90χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο ύψος του Κορωπίου. Ο ηλικιωμένος μάλιστα κινούνταν στην αριστερή λωρίδα, προκαλώντας άμεσο κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα κι ευτυχώς δεν συνέβη κάποιο ατύχημα.

Περιπολικό της Τροχαίας Αττικής Οδού εντόπισε τον ηλικιωμένο, τον ακολούθησε και τον ακινητοποιήσει στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου από το Μαρκόπουλο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε μαζί του την άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία είχε λήξει από το μακρινό 2018.

Σε βάρος του 90χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 440 ευρώ. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.