ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Αλλαγή σκυτάλης

Ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος στη θέση του κ. Σωτήρη Χατζίκου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/10/2022
Μετά από δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ο κ. Σωτήρης Χατζίκος ολοκληρώνει τη θητεία του την 31η Δεκεμβρίου 2022.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ:
 
"Δυναμικός, διορατικός και οραματιστής, διακρίνει τάσεις, αναγνωρίζει τις ευκαιρίες και δρα αποφασιστικά. Το 2008, ανέλαβε την διοίκηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, έχοντας εξαρχής ως προσανατολισμό του την ισχυρή ανάπτυξη.
Συνέβαλλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία της, όταν επάνω στη σταθερή βάση της Yamaha, προστέθηκαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Porsche και της Sixt, το 2011 και το 2018 αντίστοιχα. Επιλογές οι οποίες ανέδειξαν την ιστορία και το DNA της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και καθόρισαν την θετική αλλαγή των οικονομικών μεγεθών και πρόβαλλαν ακόμη περισσότερο τον Όμιλο.
 
Ταυτόχρονα με την οικονομική ανάπτυξη του Ομίλου, αναπτύχθηκε και μία ευέλικτη και διακριτή οργανωτική δομή, με την οποία η Οργάνωση μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.
 
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα αναλάβει, από την 1η Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ κ. Πάρης Κυριακόπουλος, αφού ολοκληρωθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
 
Ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος, είναι ενεργά εμπλεκόμενος με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ήδη από το 2013 και Πρόεδρος του Ομίλου από το 2015, έχει βαθιά γνώση της διαδρομής και της ιστορίας της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και ισχυρή αντίληψη, όραμα και στρατηγική για το μέλλον.
 
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει εργαστεί στην Boston Consulting Group και κατείχε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης στην IMERYS S.A. και FiberLean Technologies ltd.
 
Είναι κάτοχος ΒΑ Cum Laude από το University of Pennsylvania και MBA με ανώτατη διάκριση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Harvard Business School."

Test Ride ROYAL ENFIELD στη Χίο

Από 08 έως 15 Ιουνίου 2023
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2023

Η Royal Enfield Hellas ενημερώνει ότι τα μοντέλα HNTR 350, Classic 350, Himalayan 410, Super Meteor 650 και Interceptor 650 θα είναι διαθέσιμα για Test Ride στη Χίο στις 08 – 15 Ιουνίου 2023, στην εταιρεία MOTO ΜΠΟΥΛΑS, Νεωρείων 1, ΤΚ 82131 τηλ.: 2271042495 και email: [email protected]

 

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να έχουν κλείσει ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.