ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Στηρίζει το έργο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”

Ο όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα που θέλουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Από το

motomag

1/8/2023

H MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ ενισχύει το τμήμα ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ:

Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας (ΝΟΚ) είναι ένας από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους επαρχιακούς ομίλους της Ελλάδας. Δημιουργήθηκε το 1924 και απέκτησε τη σημερινή επωνυμία Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» 28 χρόνια αργότερα, προσφέροντας ανιδιοτελώς εδώ και περίπου έναν αιώνα τη δυνατότητα άθλησης σε νέους όλων των ηλικιών, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες στα πολλαπλά αθλήματα που διατηρεί.

Τον Ιούνιο του 2022 αποδέχθηκε την πρόταση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας να δημιουργήσει τμήμα ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα, μέσω του προγράμματος Blue Mediteraneo, με τα μέλη του να αποκτούν τη δυνατότητα της θεραπευτικής επαφής με το υγρό στοιχείο, της ελευθερίας και της κίνησης που προσφέρει η θάλασσα σε όλους. Πρόγραμμα που υλοποιείται με χορηγία του ιταλικού ιδρύματος Fondazione Terzo Pilastro internationale και φιλοδοξεί να ανοίξει νέες προοπτικές, για την ενσωμάτωση περισσότερων ατόμων με αναπηρία στο άθλημα.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Τον Ιούνιο του 2023 συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Μεσσηνίας το 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ.

Πρωτάθλημα που στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αγκαλιάστηκε από όλη την κοινότητα του σπορ και υπενθύμισε σε όλους τη μεγάλη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών. Συγκεκριμένα, με μήνυμα το «Βρες κι εσύ το δικό σου κύμα – Χάρισε ζωή – Γίνε δότης μυελού των οστών» ο ΝΟΚ πήρε την πρωτοβουλία για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών, αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, το σπουδαίο του κοινωνικό πρόσημο.

Το όραμα των στελεχών και της «οικογένειας» του ΝΟΚ ήταν και παραμένει, άλλωστε, να μεταδώσουν στην πόλη της Καλαμάτας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα πως «ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους», ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης και να γίνει το όχημα για προβολή σημαντικών κοινωνικών μηνυμάτων.

Όραμα που στηρίζουν τις τελευταίες δεκαετίες εταιρείες τόσο από την πόλη της Καλαμάτας, όσο κι από ολόκληρη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο των ανθρώπων του «ΝΟΚ» παραχώρησε μία εξωλέμβιας Yamaha για το συνοδευτικό σκάφος, βοηθώντας στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή των αγώνων."

Ετικέτες

MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, στη Νάξο 20-24 Ιουνίου

Για την ώρα όμως η φόρμα συμμετοχής... αγνοείται στο site της MOT.O.E.
motomag MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στη Νάξο από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/5/2024

Η ΜΟΤ.Ο.Ε., γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της Ομοσπονδίας, διοργανώνει από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου την 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, αυτή τη φορά στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Νάξο, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδρομές στο νησί, να παρακολουθήσουν συναυλίες, εκθέσεις και πολλά ακόμη δρώμενα.

Χώρος διεξαγωγής θα είναι το Κάμπινγκ του Μαραγκά, με τη γύρω περιοχή να διαθέτει ξενοδοχεία και καταλύματα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Συνεργάτης και υποστηρικτής στη φετινή προσπάθεια της ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι η Blue Star Ferries.

Το παράβολο συμμετοχής στην 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση διαμορφώνεται ως εξής και περιλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις (συναυλίες, εκδρομικά, παρουσιάσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις, κλπ.), πακέτο αναμνηστικών (T-shirt, pin, αυτοκόλλητα κλπ), και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής). Τα συγκεκριμένα παράβολα ισχύουν για την ολοκλήρωση της συμμετοχής (Φόρμας Συμμετοχής + εξόφληση) μέχρι και 7 Ιουνίου και με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας εισιτηρίων/δρομολογίων.

MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στη Νάξο από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου
  • Αναβάτης + Μοτοσυκλέτα; 170 ευρώ με κάρτα / 180 ευρώ χωρίς κάρτα
  • Οδηγός + Αυτοκίνητο: 290 ευρώ με κάρτα / 300 ευρώ χωρίς κάρτα
  • Συνεπιβάτης + Συνεπιβάτης: 125 ευρώ με κάρτα / 135 ευρώ χωρίς κάρτα

Η διαμονή στο κάμπινγκ επιβαρύνεται 10€/ημέρα το άτομο στις παραπάνω τιμές. Η τιμή αυτή θα ισχύσει και για παραμονή προ ή και πέραν της διάρκειας της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης.

Παρακάτω οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν δρομολόγια των πλοίων αλλά και προτεινόμενα καταλύματα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΞΟΣ

06:45′ – 07:25′ – 17:30′ Διάρκεια ταξιδιού περίπου 5,5 ώρες

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

09:30′ – 18:00′ – 22:30′

 Απείραθος & Κούρος Μελάνων

 Καστοπολιτεία Νάξου & Ναός Θεάς Δήμητρας – Σαγκρί

 Παραλία Αγίου Προκοπίου

Κουφονήσια

Στα παρακάτω προτεινόμενα καταλύματα παρέχεται για τους συμμετέχοντες στην Πανελλήνια Συγκέντρωση (και μόνον αυτούς) έκπτωση από την τιμή του Booking.com εκείνης της περιόδου. Η διαδικασία κράτησης γίνεται μόνον μέσω της Φόρμας Συμμετοχής και εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα:

  • Naxos Resort
  • Galaxy hotel Νaxos
  • Hotel Princess of Naxos
  • Princess Mare
  • Corali Garden
  • Studio Kahlua
  • Studio Orama
  • Astra apartments
  • Aegean Palace
  • Kavuras village 
  • Evdokia hotel
  • Three brothers
  • Mare Naxia hotel 

Σε όλα τα παραπάνω ξενοδοχεία παρέχεται έκπτωση 20% από την τιμή του Booking.com εκτός από το Anassa studios & Anassa suites στο οποίο παρέχεται έκπτωση 15% από την τιμή του Booking.com.

Ετικέτες