Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTORCYCLE EVENTS 2019: Πρόγραμμα MOTOSHOW-Scooter Festival-Ημέρες Μοτοσυκλέτας!

Οι ημερομηνίες που πρέπει να αποστηθίσετε!

Όπως καιρό πριν είχαμε ενημερώσει, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Μοτοσυκλέτας, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα περίεργο καθώς από την πρώτη στιγμή ο προσανατολισμός τους Συνδέσμου Εισαγωγέων Δικύκλων ήταν αυτή να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεμείνουμε από εκδηλώσεις, ιδιαίτερα από την στιγμή που φέτος θα συνεχίσουν ενισχυμένοι οι θεσμοί που χρόνια τώρα είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε και που αδιάκοπα συνεχίζουν την παρουσία τους και φέτος

Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη, το MOTOSHOW, κι έπειτα στην Αθήνα το Scooter Festival & Electric Bike Show, καθώς και οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας αμέσως μετά, είναι οι ημερομηνίες που πρέπει όλοι να αποθηκεύσουν και να προγραμματίσουν από τώρα, πως δεν θα τις δεσμεύουν για οτιδήποτε άλλο!

 

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2019: Δεν θα πραγματοποιηθεί – Χρονικό κι αιτίες

ΜOTOSHOW  THESSALONIKI  12-14 /4

Η καθιερωμένη πλέον έκθεση για τους δύο τροχούς επανέρχεται για πέμπτη φορά και πάλι στο χώρο της ΔΕΘ, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ανανεωμένη, σε νέους χώρους (περίπτερα 6 & 5), θα προσελκύσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Β. Ελλάδα αλλά και επισκέπτες από Βαλκανικές χώρες. Αυτός ο κόσμος κρατάει ζωντανή αυτή την έκθεση με την αγάπη που δείχνει κάθε χρόνο στους δύο τροχούς.

Στη φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά θα υπάρχει πίστα για test ride ηλεκτροκίνητων δικύκλων σε κλειστό χώρο , έτσι ώστε ο επισκέπτης να δοκιμάσει και να κρίνει την νέα αυτή κατηγορία δικύκλων. Σε κλειστό χώρο θα γίνονται τα stunt show και test ride με μοτοσυκλέτες και scooter που θα γίνονται στους δρόμους γύρω από την ΔΕΘ.

Σε ένα τριήμερο γιορτής οι φίλοι μας από την Β. Ελλάδα θα δουν, θα οδηγήσουν και θα ονειρευτούν την επόμενη μοτοσυκλέτα τους.

SCOOTER FESTIVAL & ELECTRIC BIKE SHOW 15-17/6

Στον ανακαινισμένο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του ΟΣΥ, στο κέντρο της πόλης, μια εκδήλωση για την μετακίνηση στην πόλη.

Η πρακτικότητα στη μετακίνηση μέσα στην πόλη (και όχι μόνο), έχει κάνει το scooter και το παπί το κυρίαρχο δίτροχο σε αστικό περιβάλλον. Την πρακτικότητα αυτή θα την αναδείξουμε σε ένα τριήμερο , παρουσιάζοντας  τις λύσεις που υπάρχουν, τα νέα μοντέλα αλλά και τη δυνατότητα να οδηγήσει ο επισκέπτης ηλεκτροκίνητα scooter.

Παράλληλα, θα δει θεματικές εκθέσεις για κλασικά μηχανάκια, αφιέρωμα στην ιστορία της vespa, αλλά και custom κατασκευές σε scooter και παπιά.

Στόχος είναι να προσελκύσουμε και κοινό που δεν έχει ως τώρα σχέση με το δίκυκλο και να του το προτείνουμε όχι μόνο ως μέσο μετακίνησης αλλά και σαν τρόπο ζωής.

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ  20-23/6 Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Η μεγαλύτερη γιορτή για τους φίλους της μοτοσυκλέτας  αλλάζει για φέτος ημερομηνία και προσαρμόζει το concept της στη φετινή ανάγκη της αγοράς χωρίς όμως να αλλάξει τον τρόπο παρουσίας της.

Η φετινή εκδήλωση θα παρουσιάσει ό,τι πιο νέο υπάρχει για το 2019 στη μοτοσυκλέτα από όλες τις κατηγορίες αλλά πάντα με την αυστηρή παρουσία μόνο μοτοσυκλετών .

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι κλασικές και custom μοτοσυκλέτες, οι δυνατές μουσικές και τα live, δημιουργώντας ένα τετραήμερο party με πολλή rock διάθεση.

Το σίγουρο είναι, σε όποιο event θα επιλέξετε να είστε, θα περάσετε καλά!!!

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

www.motorcycleevents.gr