Muvus - Ετήσια συνάντηση Συνεργατών 2023

Στη Λίμνη Πλαστήρα
MUVUS συνέδριο συνεργατών 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η εταιρεία Muvus AE που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες CFMOTO, ROYAL ENFIELD, NIU, POLARIS, GOUPIL κ.α. πραγματοποίησε από 02 έως 05 Μαρτίου 2023 το Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της, στο ξενοδοχείο Kazarma στην Λίμνη Πλαστήρα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Muvus AE: "Στο συνέδριο Συνεργατών του 2023 έγινε ανασκόπηση της μέχρι τώρα πετυχημένης πορείας της και παρουσιάστηκαν οι μελλοντικές δράσεις της εταιρείας.Το Συνέδριο κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο και έβαλε τις βάσεις για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας και το 2023."

Ετικέτες

Ανάκληση Honda CB1000 Hornet SP – Για ελλαττωματικό δείκτη στάθμης λαδιού

Ανακοινώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος ανακλήσεων RAPEX - Είμαστε σε αναμονή για το αν θα ισχύσει και στην Ελλάδα
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

9/1/2026

Μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος ανακλήσεων RAPEX, ανακοινώθηκε η ανάκληση της Honda CB1000 Hornet SP, για ελλαττωματικό δείκτη στάθμης λαδιού.

Όπως αναφέρεται στην ανάκληση με αριθμό SR/00026/26 του RAPEX, " Λόγω κατασκευαστικού λάθους, ο δείκτης στάθμης λαδιού δεν εφαρμόζει σωστά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της πίεσης λαδιού και έπειτα στην βλάβη του ρουλεμάν της μπιέλας, την βλάβη της ίδιας της μπιέλας ή το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, ενώ παράλληλα η διαρροή λαδιού μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά."

Στην Ευρώπη η ανάκληση για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Honda έχει ξεκινήσει από το Βέλγιο και τις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε σε ποιες ακόμη χώρες ενδέχεται να επεκταθεί.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως πρόκειται για διαφορετική ανάκληση από αυτή εδώ που είχε βγει από την Honda Ιαπωνίας και επεσήμανε την αυξημένη κατανάλωση λαδιού σε τρία μοντέλα, ανάμεσά τους και η CB1000 Hornet SP.

Οπότε και υπάρχει κατανάλωση λαδιού και διαρροή λαδιού.