MV Agusta Brutale 800RR: Βραβεύτηκε στην Ινδία!

Η μοναδικότητα του ιταλικού σχεδιασμού
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

6/3/2019

Άλλο ένα βραβείο έρχεται να προστεθεί και να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά την μοναδικότητα που έχουν οι μοτοσυκλέτες της MV Agusta, χάρη στον αυθεντικό ιταλικό σχεδιασμό που τις ξεχωρίζει. Αυτή τη φορά το βραβείο δόθηκε στην εταιρεία λόγω της μοναδικής εμφάνισης του Brutale 800RR. Συγκεκριμένα, η απονομή του βραβείου “Design of the Year 2019” έγινε στην Ινδία όπου και πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχόμενη φορά ο διαγωνισμός “The Bike India Awards”, για την ανάδειξη της ωραιότερης μοτοσυκλέτας του 2018 που εισήχθη στην αγορά της χώρας. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν πολλά απ’ τα κορυφαία ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας από αναβάτες και προπονητές, μέχρι διασημότητες, δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Μερικοί απ’ αυτούς ήταν και μέλη της επιτροπής, όπου δοκίμασαν όλες τις μοτοσυκλέτες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Η Brutale 800RR έκλεψε την παράσταση και η απόφαση να της απονείμουν το βραβείο πάρθηκε ομόφωνα απ’ τους κριτές.

Ο Aspi Bhathena, συντάκτης του Car India & Bike India αναφέρθηκε σχετικά στη νίκη της μοτοσυκλέτας λέγοντας: “Οι Ιταλοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φτιάχνουν όμορφες μοτοσυκλέτες και η MV Agusta Brutale 800RR το επαληθεύει με περίσσεια χάρη. Το γεγονός πως η μοτοσυκλέτα είναι τόσο όμορφη που μπορείς να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες θαυμάζοντάς τη και σε συνδυασμό με την ισχύ 140 ίππων που προκύπτουν απ’ τον τρικύλινδρο κινητήρα των 800cc, την καθιστούν ξεκάθαρα νικήτρια.”

Απ’ την άλλη πλευρά, ο CEO της MV Agusta Timur Sardarov ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία που σημείωσε η Brutale 800RR στις φετινές απονομές των βραβείων του “The Bike India Awards”. Είμαστε περήφανοι απ’ την αναγνώριση που λάβαμε απ' την αρμόδια επιτροπή και από μια χώρα που αντιπροσωπεύει μια πολύ σημαντική αγορά premium μοτοσυκλετών. Το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση στην κλίση και το πάθος που έχουν οι Ιταλοί στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Χάρης στην άριστη δουλειά των συνεργατών μας της, Motoroyale, η Brutale 800RR είναι ήδη πολύ διάσημη στην Ινδία και αναμένουμε αυτή η σημαντική αναγνώριση να ενισχύσει περαιτέρω την φήμη μας τόσο στην Ινδία όσο και παγκοσμίως.”

Ετικέτες

Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες