Νέο ελληνικό site για την Moto Morini

Περιηγηθείτε στα μοντέλα της εταιρείας, κλείστε Test Ride και επιλέξτε γνήσια αξεσουάρ της Moto Morini
motomag Νέο ελληνικό site για την Moto Morini
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

12/3/2024

Η KSR HELLAS Α.Ε. έκανε γνωστό πως ο νέος ηλεκτρονικός ιστότοπος της Moto Morini στην Ελλάδα βρίσκεται σε λειτουργία.

Στην νέα ιστοσελίδα θα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα μοντέλα της Moto Morini, ενώ θα μπορείτε να κλείσετε Test Ride για το μοντέλο της αρεσκείας σας. Επιπρόσθετα θα έχετε τη δυνατότητα στη συνέχεια να διαμορφώσετε την μοτοσυκλέτα που θα επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας.

Παράλληλα μέσα από τον νέο ηλεκτρονικό ιστότοπο της Moto Morini θα μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου καθώς και τα γνήσια αξεσουάρ της εταιρείας (από προστατευτικές χούφτες, κάγκελα, ποδιές, εξατμίσεις, σέλες, βαλίτσες και ανεμοθώρακες μέχρι ρουχισμό με τα λογότυπα της Moto Morini).

Για να δείτε το νέο site της Moto Morini πατήστε ΕΔΩ.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες