Οι Ducatisti ετοιμάζονται για την Παγκόσμια Βόλτα "We ride as one"

Στα πλαίσια του event, το Ducati Athens μας προσκαλεί σε βόλτα στην Παραλιακή, τo Σάββατο 6 Μαΐου
Ducati We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/4/2023

Η Παγκόσμια Βόλτα της Ducati We ride as one επιστρέφει για το 2023 σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, με μια βόλτα στην Παραλιακή στις 6 Μαίου, με τελικό προορισμό το γραφικό Λαύριο.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, η παγκόσμια εκδήλωση-γιορτή-βόλτα We ride as one της Ducati επιστρέφει το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. Ducatisti από κάθε γωνιά του πλανήτη θα γιορτάσουν το πάθος τους για την εταιρεία του Borgo Panigale, πραγματοποιώντας ομαδικές βόλτες στις πόλεις τους.

Όσον αφορά στην ελληνική εκδήλωση, το Ducati Athens προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιταλικής εταιρείας το Σάββατο 6 Μαΐου σε μια βόλτα στην Παραλιακή, με τελικό προορισμό το Λαύριο. Η ώρα συνάντησης υπολογίζεται στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης, το σημείο φωτογράφισης καθώς και τη διοργάνωση θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο της Ducati.

We Ride As One

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, είναι απαραίτητος ο εξοπλισμός οδήγησης (κράνος, Jacket), ενώ η βόλτα θα είναι οργανωμένη με παρουσία, πλοηγού, εκπαιδευτών οδηγών, μοτοσυκλετιστή ΕΚΑΒ, καθώς και οδηγών του Official Ducati Club (DOC) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 μοτοσυκλετών, η φόρμα θα αφαιρεθεί από το site. Το Ducati Athens επιπρόσθετα θα αναλάβει την φιλοξενία και το κόστος του γεύματος (χωρίς αλκοόλ).

Η Ducati στο επίσημο κανάλι της στο Instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων του We ride as one σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας εικόνες και βίντεο από τις βόλτες και τις συγκεντρώσεις στις ιστορίες της (stories). Tα επίσημα hashtags της εκδήλωσης είναι #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Ετικέτες

Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες