Οι Ducatisti ετοιμάζονται για την Παγκόσμια Βόλτα "We ride as one"

Στα πλαίσια του event, το Ducati Athens μας προσκαλεί σε βόλτα στην Παραλιακή, τo Σάββατο 6 Μαΐου
Ducati We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/4/2023

Η Παγκόσμια Βόλτα της Ducati We ride as one επιστρέφει για το 2023 σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, με μια βόλτα στην Παραλιακή στις 6 Μαίου, με τελικό προορισμό το γραφικό Λαύριο.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, η παγκόσμια εκδήλωση-γιορτή-βόλτα We ride as one της Ducati επιστρέφει το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. Ducatisti από κάθε γωνιά του πλανήτη θα γιορτάσουν το πάθος τους για την εταιρεία του Borgo Panigale, πραγματοποιώντας ομαδικές βόλτες στις πόλεις τους.

Όσον αφορά στην ελληνική εκδήλωση, το Ducati Athens προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιταλικής εταιρείας το Σάββατο 6 Μαΐου σε μια βόλτα στην Παραλιακή, με τελικό προορισμό το Λαύριο. Η ώρα συνάντησης υπολογίζεται στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης, το σημείο φωτογράφισης καθώς και τη διοργάνωση θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο της Ducati.

We Ride As One

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, είναι απαραίτητος ο εξοπλισμός οδήγησης (κράνος, Jacket), ενώ η βόλτα θα είναι οργανωμένη με παρουσία, πλοηγού, εκπαιδευτών οδηγών, μοτοσυκλετιστή ΕΚΑΒ, καθώς και οδηγών του Official Ducati Club (DOC) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 μοτοσυκλετών, η φόρμα θα αφαιρεθεί από το site. Το Ducati Athens επιπρόσθετα θα αναλάβει την φιλοξενία και το κόστος του γεύματος (χωρίς αλκοόλ).

Η Ducati στο επίσημο κανάλι της στο Instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων του We ride as one σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας εικόνες και βίντεο από τις βόλτες και τις συγκεντρώσεις στις ιστορίες της (stories). Tα επίσημα hashtags της εκδήλωσης είναι #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Ετικέτες

Εγκαίνια για τα πρώτα επίσημα ορεινά περάσματα - Στον δήμο Σουλίου στις 19-20 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές - Δείτε το διήμερο πρόγραμμα των εγκαινίων
Μοτοσυκλετιστικά Πάσα - Δήμος Σουλίου εγκαίνια 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/9/2026

Σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, και τον χορηγό του έργου CFMOTO, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας στα εγκαίνια των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων ορεινών περασμάτων στην Ελλάδα.

Διήμερο το πρόγραμμα των εγκαινίων των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων Μοτοσυκλετιστικών Πάσων (ορεινών περασμάτων) που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Σουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Παραμυθιά

-Συνάντηση γνωριμίας στο Σχολείο Βούλγαρη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου - Σχολείο Βούλγαρη

-Ημέρα αφιερωμένη στον Μοτοσυκλετιστικό Τουρισμό: Έκθεση / παρουσιάσεις / προβολές /μουσική dj/ έκθεση & market τοπικών προϊόντων. Στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το Σχολείο Βούλγαρη 

(https://maps.app.goo.gl/byB1Yae1GzFCSafd6)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

-10:00 Εκκίνηση από Παραμυθιά για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Παραμυθιάς όπου θα γίνουν τα εγκαίνια. Στην διαδρομή θα διασχίσουμε και το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Σουλίου – Αχέροντα.

-12:00 Τελετή και πρώτη επίσημη διέλευση. Μετά τα εγκαίνια θα συνεχίσουνε την διαδρομή για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Πλακωτής και θα σταματήσουμε για φαγητό σε σημείο που θα σας ενημερώσουμε την Κυριακή πρωί

-Λήξη της εκδήλωσης

Η πρόσκληση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους μοτοσυκλετιστές με τη ΜΟΤΟΕ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για τη συμμετοχής τους.

δήμος Σουλίου - εγκαίνια Μοτοσυκλετιστικών Πάσων 2026