Οι Ducatisti ετοιμάζονται για την Παγκόσμια Βόλτα "We ride as one"

Στα πλαίσια του event, το Ducati Athens μας προσκαλεί σε βόλτα στην Παραλιακή, τo Σάββατο 6 Μαΐου
Ducati We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/4/2023

Η Παγκόσμια Βόλτα της Ducati We ride as one επιστρέφει για το 2023 σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, με μια βόλτα στην Παραλιακή στις 6 Μαίου, με τελικό προορισμό το γραφικό Λαύριο.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, η παγκόσμια εκδήλωση-γιορτή-βόλτα We ride as one της Ducati επιστρέφει το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. Ducatisti από κάθε γωνιά του πλανήτη θα γιορτάσουν το πάθος τους για την εταιρεία του Borgo Panigale, πραγματοποιώντας ομαδικές βόλτες στις πόλεις τους.

Όσον αφορά στην ελληνική εκδήλωση, το Ducati Athens προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιταλικής εταιρείας το Σάββατο 6 Μαΐου σε μια βόλτα στην Παραλιακή, με τελικό προορισμό το Λαύριο. Η ώρα συνάντησης υπολογίζεται στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης, το σημείο φωτογράφισης καθώς και τη διοργάνωση θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο της Ducati.

We Ride As One

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, είναι απαραίτητος ο εξοπλισμός οδήγησης (κράνος, Jacket), ενώ η βόλτα θα είναι οργανωμένη με παρουσία, πλοηγού, εκπαιδευτών οδηγών, μοτοσυκλετιστή ΕΚΑΒ, καθώς και οδηγών του Official Ducati Club (DOC) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 μοτοσυκλετών, η φόρμα θα αφαιρεθεί από το site. Το Ducati Athens επιπρόσθετα θα αναλάβει την φιλοξενία και το κόστος του γεύματος (χωρίς αλκοόλ).

Η Ducati στο επίσημο κανάλι της στο Instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων του We ride as one σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας εικόνες και βίντεο από τις βόλτες και τις συγκεντρώσεις στις ιστορίες της (stories). Tα επίσημα hashtags της εκδήλωσης είναι #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Ετικέτες

Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία

H-D δραστηριοποίηση ξανά όπως παλιά!
Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία
Από το

motomag

22/12/2025

Η Harley-Davidson Athens συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της και στο προκαθορισμένο της ραντεβού με τον κόσμο μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που γιόρτασε πριν λίγο καιρό, έδωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους της μάρκας, μιας και η H-D ανήκει σε αυτό το ειδικό club των ελάχιστων που υπάρχουν, όπου η αποδοχή της μάρκας ξεπερνά τους ιδιοκτήτες, σε σημείο να φορά κανείς το λογότυπό της.

Για αυτό άλλωστε και η σειρά ρουχισμό και εξοπλισμού αναβάτη είναι για την H-D μία εξίσου επικερδής εμπορική δραστηριότητα, σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει με άλλες μάρκες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Party που έγινε στο νέο τα κατάστημα στο Κορωπί τη μουσική είχε αναλάβει το συγκρότημα Michael Dotson Power Blues Band (Michael Dotson κιθάρα-φωνή, Φώτης Δασκαλάκης μπάσο, Νίκος Τσάβαλος τύμπανα), ενώ στα deck ήταν ο Άγγελος Νικολάου.

Το Party υποστήριξε η γνωστή από την υποστήριξή της στους αγώνες, μπύρα Estrella Galicia 0,0 με το όνομά της να υποδηλώνει την πλήρη απουσία αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει το V-TWIN Café, το Café-Bar δηλαδή που λειτουργεί εντός του καταστήματος της H-D, ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα: Στο café η κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά συνολικά δεν πωλείται τίποτα με αλκοόλ, όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί μοτοσυκλέτας όπου θα πάει κανείς – και θα φύγει- οδηγώντας!

To Harley-Davidson Athens δεν επαφίεται απλώς στην παρουσία του, για να συστήσει εκ νέου την H-D στο ελληνικό κοινό, αλλά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν λείψει από την μάρκα. Κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε, όπως έχουν πει, να συνεχίζεται εντονότερα και στο νέο έτος.

Φωτογραφικό υλικό από το Harley-Davidson Athens:

 

Ετικέτες