Οι Ducatisti ετοιμάζονται για την Παγκόσμια Βόλτα "We ride as one"

Στα πλαίσια του event, το Ducati Athens μας προσκαλεί σε βόλτα στην Παραλιακή, τo Σάββατο 6 Μαΐου
Ducati We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/4/2023

Η Παγκόσμια Βόλτα της Ducati We ride as one επιστρέφει για το 2023 σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, με μια βόλτα στην Παραλιακή στις 6 Μαίου, με τελικό προορισμό το γραφικό Λαύριο.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, η παγκόσμια εκδήλωση-γιορτή-βόλτα We ride as one της Ducati επιστρέφει το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. Ducatisti από κάθε γωνιά του πλανήτη θα γιορτάσουν το πάθος τους για την εταιρεία του Borgo Panigale, πραγματοποιώντας ομαδικές βόλτες στις πόλεις τους.

Όσον αφορά στην ελληνική εκδήλωση, το Ducati Athens προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιταλικής εταιρείας το Σάββατο 6 Μαΐου σε μια βόλτα στην Παραλιακή, με τελικό προορισμό το Λαύριο. Η ώρα συνάντησης υπολογίζεται στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης, το σημείο φωτογράφισης καθώς και τη διοργάνωση θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο της Ducati.

We Ride As One

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, είναι απαραίτητος ο εξοπλισμός οδήγησης (κράνος, Jacket), ενώ η βόλτα θα είναι οργανωμένη με παρουσία, πλοηγού, εκπαιδευτών οδηγών, μοτοσυκλετιστή ΕΚΑΒ, καθώς και οδηγών του Official Ducati Club (DOC) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 μοτοσυκλετών, η φόρμα θα αφαιρεθεί από το site. Το Ducati Athens επιπρόσθετα θα αναλάβει την φιλοξενία και το κόστος του γεύματος (χωρίς αλκοόλ).

Η Ducati στο επίσημο κανάλι της στο Instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων του We ride as one σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας εικόνες και βίντεο από τις βόλτες και τις συγκεντρώσεις στις ιστορίες της (stories). Tα επίσημα hashtags της εκδήλωσης είναι #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Ετικέτες

Ανάκληση Can-Am Spyder F3, RT - Πιθανή θραύση του άξονα τελικής μετάδοσης

Αφορά σε μοντέλα παραγωγής 2017-2019
Can-Am Spyder - Ανάκληση F3 & RT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/10/2024

Μέσω του συστήματος ευρωπαϊκών ανακλήσεων RAPEX, ανακοινώνεται  ανάκληση Can-Am Spyder F3 & RT, με ημερομηνίες παραγωγής μεταξύ 2017 και 2019, καθώς υπάρχει πιθανότητα θραύσης του άξονα τελικής μετάδοσης, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραυματισμό των επιβαινόντων.

Η ανάκληση με αριθμό A12/02853/24, αναφέρει πως στα Can-Am Spyder F3 και Spyder RT που έχουν κατασκευαστεί από το 2017 και 2019, ο άξονας τελικής μετάδοσης δεν έχει κατασκευαστεί σωστά, και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σπάσει.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων τρίκυκλων οχημάτων θα ειδοποιηθούν από την Can-Am για το συγκεκριμένο θέμα, με το site της μητρικής BRP να αναφέρει πως για την ώρα... δεν έχουν ανακοινωθεί οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν καθώς αυτό εξετάζεται από την εταιρεία, ενώ η ανακοίνωσή των Καναδών για τις διορθωτικές ενέργειες θα γίνει πριν τις 31 Ιανουαρίου 2025!

Παράλληλα, για την ώρα η εταιρεία δεν έχει εκδώσει οδηγία στους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων να σταματήσουν να οδηγούν, ενώ στο site της αναφέρει πως "αν σπάσει ο άξονας το σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά σταδιακά θα χάσετε ταχύτητα"...

Στα μάτια μας πάντως, αυτή δεν δείχνει η πιο υπεύθυνη στάση για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα.

Ετικέτες