Ducati “We Ride As One” 2023 - 15.000 Ducatisti σε μια παγκόσμια βόλτα την ίδια ημέρα

Με συμμετοχή 50 χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας
Ducati - We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2023

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ducati, πραγματοποίησε με επιτυχία τη παγκόσμια συνάντηση “We Ride As One”, μέσω της οποία οι Ducatisti συμμετείχαν την ίδια ημέρα σε βόλτες που οργάνωσαν οι κατά τόπου αντιπροσωπείες.

Η δεύτερη έκδοση του παγκόσμιου event “We Ride As One”, της Ducati πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 6 Μαΐου, με 15.000 λάτρεις της Ιταλικής εταιρείας να ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, η Κολωνία, η Βομβάη, οι Βρυξέλλες, η Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις σε παγκόσμια κλίμακα αποτέλεσαν το σκηνικό της παγκόσμιας βόλτας της ιταλικής εταιρείας.

Ducati Athens

Στην Αθήνα, με αφετηρία το Ducati Athens, κομβόι με 70 μοτοσυκλέτες και περισσότερους από 100 ενθουσιώδεις φίλους της μάρκας και τη συμμετοχή του επίσημου Ducati Official Club Hellas, πέρασε από τις Στήλες Ολυμπίου Διός και το Ζάππειο για να κατευθυνθεί στην παραλιακή, διασχίζοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα, με τελικό προορισμό την Ολυμπιακή Μαρίνα, στο Λαύριο. Με αφετηρία την Fan Motorcycles, άλλο ένα group 20 μοτοσυκλετών κατευθύνθηκε προς την Βορειανατολική Αττική, επιλέγοντας πιο ορεινές διαδρομές για να καταλήξουν στο Πόρτο Ράφτη.

Ducati - We Ride as One 2023

Στην Παγκόσμια βόλτα του Borgo Panigale συμμετείχαν 334 αντιπρόσωποι Ducati, μαζί με 159 διεθνείς επίσημες λέσχες της Ιταλικής εταιρείας που βρίσκονται και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη.

Ducati - We Ride as One 2023

Στο επίσημο κανάλι της στο Instagram, η Ducati αναφέρθηκε στο “We Ride As One” σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, αναρτώντας βίντεο και εικόνες της συγκεκριμένης ημέρας στις ιστορίες της στο Ίνσταγκραμ (Instagram Stories). Όλο το περιεχόμενο παραμένει ορατό στο κανάλι της Ducati στα highlights #WeRideAsOne.

Ducati - We Ride as One 2023

Ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & After Sales της Ducati δήλωσε: "Το We Ride As One είναι ένα γεγονός που αντιπροσωπεύει τη Ducati και την αποστολή της να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους λάτρεις της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα που μεταδίδει την αίσθηση ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια που περιλαμβάνει όλους τους Ducatisti, τα επίσημα κλαμπ, τους αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους της εταιρείας. Το να βλέπουμε χιλιάδες μοτοσυκλέτες Ducati να παρελαύνουν μαζί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Είχα τη χαρά να διασχίσω τους όμορφους δρόμους της Ρώμης παρέα με τον αναβάτη του MotoGP Fabio Di Giannantonio, μαζί με τους συναδέλφους της Ducati Roma, που γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της, και πολλούς ενθουσιώδεις φίλους".

Ετικέτες

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Ακολουθώντας τα χνάρια του R6, το superbike της Yamaha θα πωλείται μόνο για αγωνιστική χρήση
motomag Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ πως η Yamaha σκοπεύει να μην προχωρήσει στην εξέλιξη των YZF-R1 και YZF-R1M προκειμένου αυτά να συμμορφωθούν με τις Euro5+ προδιαγραφές, σημαίνοντας ταυτόχρονα το τέλος των πωλήσεων του μοντέλου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2025.

Μετά τον ντόρο που σήκωσε η συγκεκριμένη είδηση ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Yamaha, με την ιαπωνική εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τo superbike της θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε από το 2020 και μετά το YZF-R6. Με απλά λόγια το R1 θα συνεχίσει να πωλείται ωστόσο από το 2025 και μετά θα χρησιμοποιείται μόνο για αγωνιστική χρήση χωρίς αυτό να μπορεί να βγάλει πινακίδες για το δρόμο.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Η συγκεκριμένη απόφαση της Yamaha έγκειται αφενός στην αλλαγή των προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού καθώς βλέπουμε πως οι Adventure μοτοσυκλέτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πρώτη επιλογή των αγοραστών και αφετέρου πως η αγωνιστική εμπλοκή της Yamaha στο WSBK απαιτεί την ύπαρξη του YZF-R1 έστω και χωρίς αυτή να βγάζει πινακίδες (λόγω των κανονισμών που επιβάλουν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα να βασίζεται σε έκδοση παραγωγής).

Η φετινή χρονιά ως εκ τούτου θα είναι η τελευταία που θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα YZF-R1 και YZF-R1M με πινακίδες ωστόσο το θετικό είναι πως το κεφάλαιο του R1 θα συνεχιστεί έστω και αν αυτό σχετίζεται με την αποκλειστική χρήση του μοντέλου στις πίστες.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025