Ducati “We Ride As One” 2023 - 15.000 Ducatisti σε μια παγκόσμια βόλτα την ίδια ημέρα

Με συμμετοχή 50 χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας
Ducati - We Ride As One 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2023

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ducati, πραγματοποίησε με επιτυχία τη παγκόσμια συνάντηση “We Ride As One”, μέσω της οποία οι Ducatisti συμμετείχαν την ίδια ημέρα σε βόλτες που οργάνωσαν οι κατά τόπου αντιπροσωπείες.

Η δεύτερη έκδοση του παγκόσμιου event “We Ride As One”, της Ducati πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 6 Μαΐου, με 15.000 λάτρεις της Ιταλικής εταιρείας να ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, η Κολωνία, η Βομβάη, οι Βρυξέλλες, η Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις σε παγκόσμια κλίμακα αποτέλεσαν το σκηνικό της παγκόσμιας βόλτας της ιταλικής εταιρείας.

Ducati Athens

Στην Αθήνα, με αφετηρία το Ducati Athens, κομβόι με 70 μοτοσυκλέτες και περισσότερους από 100 ενθουσιώδεις φίλους της μάρκας και τη συμμετοχή του επίσημου Ducati Official Club Hellas, πέρασε από τις Στήλες Ολυμπίου Διός και το Ζάππειο για να κατευθυνθεί στην παραλιακή, διασχίζοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα, με τελικό προορισμό την Ολυμπιακή Μαρίνα, στο Λαύριο. Με αφετηρία την Fan Motorcycles, άλλο ένα group 20 μοτοσυκλετών κατευθύνθηκε προς την Βορειανατολική Αττική, επιλέγοντας πιο ορεινές διαδρομές για να καταλήξουν στο Πόρτο Ράφτη.

Ducati - We Ride as One 2023

Στην Παγκόσμια βόλτα του Borgo Panigale συμμετείχαν 334 αντιπρόσωποι Ducati, μαζί με 159 διεθνείς επίσημες λέσχες της Ιταλικής εταιρείας που βρίσκονται και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη.

Ducati - We Ride as One 2023

Στο επίσημο κανάλι της στο Instagram, η Ducati αναφέρθηκε στο “We Ride As One” σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, αναρτώντας βίντεο και εικόνες της συγκεκριμένης ημέρας στις ιστορίες της στο Ίνσταγκραμ (Instagram Stories). Όλο το περιεχόμενο παραμένει ορατό στο κανάλι της Ducati στα highlights #WeRideAsOne.

Ducati - We Ride as One 2023

Ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & After Sales της Ducati δήλωσε: "Το We Ride As One είναι ένα γεγονός που αντιπροσωπεύει τη Ducati και την αποστολή της να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους λάτρεις της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα που μεταδίδει την αίσθηση ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια που περιλαμβάνει όλους τους Ducatisti, τα επίσημα κλαμπ, τους αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους της εταιρείας. Το να βλέπουμε χιλιάδες μοτοσυκλέτες Ducati να παρελαύνουν μαζί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Είχα τη χαρά να διασχίσω τους όμορφους δρόμους της Ρώμης παρέα με τον αναβάτη του MotoGP Fabio Di Giannantonio, μαζί με τους συναδέλφους της Ducati Roma, που γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της, και πολλούς ενθουσιώδεις φίλους".

Ετικέτες

Κηφισός - Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας για ακινητοποιημένα οχήματα

Μια ακόμη προσπάθεια για περιορισμό της ταλαιπωρίας των οδηγών στο "ποτάμι", κυρίως τις ώρες αιχμής
Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας 02/10, στην Εθνική οδό, στον Κηφισό, και ανακοίνωσε δύο νέες παρεμβάσεις για την αποσυμφόρηση στην περίπτωση ακινητοποιημένων οχημάτων εξαιτίας βλάβης ή ατυχήματος, στο πλαίσιο του νέου σχεδίου που εκπονήθηκε και υλοποιείται για την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, επιθεώρησε το ένα εκ των δύο σημείων -στη Γέφυρα Βρυούλων πριν από την έξοδο της Αχαρνών, στο ύψος του ΚΤΕΛ το άλλο- όπου εγκαθίστανται γερανοφόρα οχήματα. Παράλληλα, μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως τις ώρες αιχμής αλλά και μετά, θα περιπολούν και στα δύο ρεύματα, έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη, έγκαιρη ενημέρωση, ή και μικροπαρεμβάσεις, εκεί που απαιτείται και είναι σημαντικό. Στόχος είναι να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν, μικρότεροι χρόνοι απόκρισης για αποσυμφόρηση και αποφυγή ταλαιπωρίας, και να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα καλύτερης οδηγικής συμπεριφοράς, άμεσα συνυφασμένη με την βελτίωση της ποιότητας ζωής οδηγών και πεζών, εν γένει όλων των πολιτών.

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε: "Ο Κηφισός είναι ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες. Όλοι μας έχουμε έρθει καθημερινά αντιμέτωποι με κίνηση, ταλαιπωρία, καθυστερήσεις. Η Τροχαία δεν μπορεί να λύσει το ζήτημα στον Κηφισό, δεν είναι μόνο ζήτημα τροχαίας αστυνόμευσης. Είναι και θέμα συγκοινωνιακό, καθώς αποτελεί τη βασική οδό αρτηρίας στην Αθήνα για δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά. Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε παρεμβάσεις έτσι ώστε να περιορίσουμε την ταλαιπωρία, κυρίως τις ώρες αιχμής."

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

"Μία από τις βασικές αιτίες ταλαιπωρίας είναι τα αυτοκίνητα που ακινητοποιούνται εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων, βλαβών ή συγκρούσεων. Πολλές φορές έχουμε δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και για ώρες να υπάρχει τεράστια ανάσχεση κυκλοφορίας. Από σήμερα, αφού συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Τροχαίας, αποφασίσαμε να κάνουμε δύο παρεμβάσεις. Να εγκαταστήσουμε σε δύο σημεία της Εθνικής στον Κηφισό -ένα στη Γέφυρα και ένα πιο κάτω στο σταθμό των ΚΤΕΛ- γερανοφόρα οχήματα, έτσι ώστε να σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος ή ακινητοποίησης ενός αυτοκινήτου εξαιτίας μηχανικής βλάβης και να το απομακρύνουν στην άκρη του δρόμου. Ταυτόχρονα, μοτοσικλέτες της Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, κυρίως τις ώρες αιχμής αλλά και μετά, να ανεβοκατεβαίνουν και τα δύο ρεύματα, έτσι ώστε να έχουμε γρήγορη, έγκαιρη ενημέρωση, ή και μικροπαρεμβάσεις, εκεί που απαιτείται και είναι σημαντικό." 

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

"Με τις δύο αυτές παρεμβάσεις μας στον Κηφισό φιλοδοξούμε να έχουμε γρηγορότερους χρόνους απόκρισης, όταν συμβαίνουν ατυχήματα ή ακινητοποιήσεις οχημάτων, και να αποφεύγουμε ανασχέσεις και μεγάλες καθυστερήσεις που συχνά παρατηρούνται. Οι ενέργειες αυτές στον Κηφισό έρχονται σε συνέχεια ενός σχεδίου που εκπονήθηκε και σταδιακά υλοποιείται γύρω από τις τροχαίες παραβάσεις: την αντιμετώπιση του παράνομου παρκαρίσματος και κυρίως του διπλοπαρκαρίσματος, τα συνεχή αλκοτέστ, την επιτήρηση για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, τους ελέγχους και τις επιδόσεις προστίμου για την ηχορύπανση. Όλα αυτά έχουν σκοπό να εμπεδώσουν μια κουλτούρα καλύτερη οδηγικής συμπεριφοράς, να ενισχύσουν την πρόνοια για την οδική ασφάλεια και βεβαίως να υπηρετήσουν και το στόχο της καλύτερης ποιότητας ζωής που συνδέεται άμεσα με την κίνησή μας στους δρόμους".

Ετικέτες